Як мне часова адключыць TikTok

TikTok – гэта платформа для абмену кароткімі відэа для ўплывовых людзей, каб паказаць свой талент свету. У асноўным відэа TikTok заснаваны на сінхранізацыі вуснаў. Многія людзі набылі вялікую папулярнасць дзякуючы ахопу гэтай платформы па ўсім свеце. Такія платформы выклікаюць вялікую залежнасць, і гэта не добра для вас, калі вы студэнт. Такім чынам, калі вы вырашылі часова адключыць TikTok, вам варта працягваць чытаць гэты артыкул. Тут мы разгледзім, як часова дэактываваць уліковы запіс TikTok і зноў актываваць TikTok.

Як мне часова адключыць TikTok

Вы можаце часова адключыць свой уліковы запіс TikTok на 30 дзён у раздзеле Налады і канфідэнцыяльнасць праграмы. Прачытайце да канца, каб знайсці крокі, якія падрабязна тлумачаць тое ж самае далей у гэтым артыкуле.

Ці можаце вы часова адключыць TikTok?

Так, вы можаце часова адключыць TikTok. Але пераканайцеся, што вы загрузілі свае даныя перад выдаленнем, таму што TikTok адключыць ваш уліковы запіс на 30 дзён. Калі вы не актывуеце яго паўторна, усе вашы даныя знікнуць назаўсёды, і не будзе магчымасці аднавіць іх. Вы можаце загрузіць свае даныя падчас самога працэсу дэактывацыі, так як TikTok прапануе зрабіць гэта, калі вы дэактывуеце свой уліковы запіс.

Што адбудзецца, калі вы адключыце свой TikTok? Якія асаблівасці дэактываванага акаўнта TikTok?

Калі вы часова адключыце ўліковы запіс TikTok, ён па-ранейшаму застаецца ў базе даных TikTok на працягу 30 дзён. Але людзі або вашы падпісчыкі не змогуць знайсці ваш уліковы запіс і вашы загрузкі ў TikTok. Праз 30 дзён ваш уліковы запіс назаўсёды выдаляецца з базы дадзеных TikTok. Калі ваш уліковы запіс часова дэактываваны, вы не зможаце атрымаць доступ да функцый гэтага ўліковага запісу, што азначае, што функцыі адключанага ўліковага запісу TikTok адсутнічаюць.

Праверце гэта:  Падрабязны агляд TikTok Downloader

Як часова адключыць TikTok?

Часова адключыць TikTok – вельмі просты працэс. Вы можаце выканаць наступныя крокі для таго ж.

Заўвага: Вы можаце адключыць свой уліковы запіс максімум на 30 дзён. Пасля гэтага ён будзе выдалены назаўсёды. Такім чынам, не забудзьцеся паўторна актываваць яго, увайшоўшы ў яго са сваімі ўліковымі дадзенымі, калі вы не хочаце выдаліць яго назаўсёды.

1. Запусціце прыкладанне TikTok на прыладзе.

2. Націсніце на значок профілю ў правым ніжнім куце.

3. Націсніце на значок гамбургера ў правым верхнім куце, як паказана ніжэй.

4. Затым націсніце Налады і прыватнасць.

5. Дакраніцеся да опцыі «Кіраванне ўліковым запісам» у меню.

6. Націсніце опцыю «Выдаліць уліковы запіс» у раздзеле «Кантроль уліковых запісаў».

7. Выберыце опцыю «Я часова сыходжу» і націсніце опцыю «Працягнуць» знізу.

8. Абярыце перамыкач палажэнняў і ўмоў і націсніце Працягнуць.

Заўвага: калі вы хочаце, вы можаце зрабіць рэзервовую копію дадзеных вашага ўліковага запісу, націснуўшы на Запыт загрузкі.

9. Зноў націсніце на опцыю “Працягнуць”, прачытаўшы наступствы.

10. Увядзіце код пацверджання, адпраўлены на ваш нумар мабільнага тэлефона, і націсніце Выдаліць уліковы запіс.

11. Яшчэ раз націсніце «Выдаліць» ва ўсплываючым акне, каб пацвердзіць выдаленне.

Цяпер вы часова адключылі свой уліковы запіс TikTok на 30 дзён.

Як дэактываваць уліковы запіс TikTok? Як мне дэактываваць свой уліковы запіс TikTok?

Каб назаўжды адключыць TikTok, вы можаце выканаць працэс выдалення. Але ваш уліковы запіс будзе выдалены праз 30 дзён пасля завяршэння працэсу выдалення. Гэта робіцца для таго, каб пераканацца, што карыстальнік гатовы выйсці з TikTok. Вы можаце разгледзець наступныя крокі для дэактывацыі вашага ўліковага запісу:

Праверце гэта:  Ці існуе дзіцячая версія TikTok?

1. Запусціце TikTok і націсніце на значок профілю ў правым ніжнім куце.

2. Націсніце на значок гамбургера > Налады і прыватнасць.

3. Націсніце Кіраванне ўліковым запісам > Выдаліць уліковы запіс, як паказана ніжэй.

4. Выберыце ў спісе опцыю Я часова з’язджаю і націсніце Працягнуць.

5. Націсніце на перамыкач, каб прыняць умовы.

6. Затым націсніце Працягнуць, як паказана вышэй.

7. Зноў націсніце Працягнуць і ўвядзіце код спраўджання, адпраўлены на нумар вашага мабільнага тэлефона

8. Нарэшце, націсніце Выдаліць уліковы запіс > Выдаліць ва ўсплываючым акне, каб пацвердзіць выдаленне.

Вы часова адключылі TikTok на 30 дзён.

Як паўторна актываваць уліковы запіс TikTok?

Каб паўторна актываваць свой уліковы запіс TikTok, вы можаце проста ўвайсці ў сістэму са сваімі дадзенымі для ўваходу, і вам будзе прапанавана адправіць запыт на рэактывацыю. Пасля таго, як вы націснеце опцыю паўторнай актывацыі, вы ўвойдзеце ў свой уліковы запіс. Выканайце наступныя дзеянні, каб даведацца, як гэта можна зрабіць з вашага ўліковага запісу.

Заўвага: паўторна актываваць TikTok можна толькі на працягу 30 дзён пасля дэактывацыі.

1. Адкрыйце праграму TikTok на тэлефоне.

2. Націсніце на значок профілю ў правым ніжнім куце.

3. Націсніце опцыю «Увайсці» ў ніжняй частцы экрана, як паказана ніжэй.

4. Затым націсніце Выкарыстоўваць тэлефон / электронную пошту / імя карыстальніка.

5А. Увядзіце свой нумар тэлефона і націсніце Адправіць код. Увядзіце атрыманы код у наступнае поле.

5Б. Вы таксама можаце ўвесці свой адрас электроннай пошты / імя карыстальніка і націснуць на «Увайсці».

6. Нарэшце, націсніце на опцыю «Паўторная актывацыя», каб паспяхова вярнуць свой уліковы запіс.

Праверце гэта:  Як стварыць апытанне ў TikTok

***

Мы спадзяемся, што гэты артыкул быў карысным і вы навучыліся часова адключаць TikTok. Дайце нам ведаць, ці дапамог вам гэты артыкул. Пакіньце свае запыты або прапановы ў раздзеле каментарыяў ніжэй. Таксама дайце нам ведаць, што вы хочаце даведацца далей.