Як мне выдаліць свой уліковы запіс PSN з іншай PS4

Калі вы чуеце слова PlayStation, у вашай галаве пачынаюць збірацца ўсе прыемныя ўспаміны аб гульнях з сябрамі на кансолі. Відэагульні прайшлі доўгі шлях. Ад камп’ютараў да віртуальнай рэальнасці за апошнія некалькі гадоў геймеры адчулі велізарныя змены ў спосабах гульні. І PlayStation не з’яўляецца выключэннем, заўсёды імкнецца павялічыць стаўкі, мадэрнізуючы сваё абсталяванне. Вынікі напружанай працы, праведзенай камандай Sony Computer Entertainment, акупіліся пры распрацоўцы PlayStation 4 (PS4). Хатняя гульнявая прыстаўка дазваляе гульцам глыбока акунуцца ў свет віртуальных гульняў. Магчыма, вы абагулілі свой уліковы запіс PlayStation Network са сваімі сябрамі або ўвайшлі ў іх кансоль, але забыліся выйсці, і па нейкай прычыне вы хочаце выдаліць уліковы запіс з PS4 вашага сябра. Мы прапануем вам гэта карыснае кіраўніцтва, якое навучыць вас, як выдаліць уліковы запіс PSN з іншай PS4 або выдаліць карыстальніка на PS4.

Як мне выдаліць свой уліковы запіс PSN з іншай PS4

Вы можаце выдаліць свой уліковы запіс PS4 з іншай PS4 праз налады кіравання ўліковымі запісамі на кансолі PS4 і налады бяспекі на вэб-сайце PSN. Працягвайце чытаць, каб даведацца больш падрабязна пра метады з карыснымі ілюстрацыямі для лепшага разумення.

Як мне выдаліць сувязь майго ўліковага запісу PS4 з іншай PS4?

Магчыма, вы правялі цудоўную гульнявую ноч у доме свайго сябра, таму што вы былі самымі дарагімі гульнямі ў сваім уліковым запісе PSN. Але, на жаль, забыліся выйсці са свайго акаўнта на сваёй PS4? Мы адчуваем вас, але не хвалюйцеся. Ёсць некалькі спосабаў выдаліць уліковы запіс PSN з іншай PS4. Паглядзіце на метады, прыведзеныя ніжэй, і даведайцеся, які лепш за ўсё падыходзіць вам:

Праверце гэта:  Capsa - гэта комплексны інструмент аналізу сеткі для лакальнай і WLAN

Спосаб 1: Дэактывацыя ўліковага запісу

Вы можаце дэактываваць уліковы запіс, які актыўны на PS4 вашага сябра, са сваёй уласнай кансолі PS4. Каб правільна выканаць крокі, выканайце наступныя дзеянні.

1. Выберыце опцыю «Настройкі» на вашай PS4.

2. Увядзіце Кіраванне акаўнтам.

3. Выберыце опцыю «Актываваць у якасці асноўнай PS4».

4. Націсніце опцыю «Адключыць».

5. Перазагрузіце PS4, каб унесці змены.

Спосаб 2: Змена пароля

Каб змяніць пароль мэтавага ўліковага запісу PSN, выканайце наступныя дзеянні.

1. Перайдзіце на старонку ўваходу ў Sony Entertainment Network і ўвайдзіце, выкарыстоўваючы свой уліковы запіс Playstation.

2. Націсніце на Бяспека на левай панэлі, як паказана ніжэй.

3. Побач з Пароль націсніце на Рэдагаваць.

4. Увядзіце бягучы і новы паролі.

5. Затым націсніце опцыю «Захаваць».

6. Нарэшце, націсніце OK.

Вы будзеце перанакіраваны на старонку ўваходу, і вы выйдзеце з таго месца, дзе быў выкананы ўваход у ваш уліковы запіс.

Спосаб 3: Выйдзіце з усіх прылад

Вы таксама можаце выйсці з усіх прылад, з якіх вы калісьці ўвайшлі і забыліся выйсці. Каб зрабіць гэта, прачытайце і выканайце наступныя дзеянні:

1. Перайдзіце на вэб-сайт Sony Entertainment Network.

2. Увайдзіце, выкарыстоўваючы ўліковыя даныя ўліковага запісу PSN.

3. Пстрыкніце опцыю «Бяспека» ў раздзеле «Уліковы запіс» на левай панэлі, як паказана ніжэй.

4. Націсніце на Выйсці на ўсіх прыладах варыянт, як выдзелена.

5. Нарэшце, націсніце OK ва ўсплываючым акне для пацверджання.

Як мне выдаліць свой уліковы запіс PSN з іншай PS4?

Ваш сябар выкарыстоўвае ваш уліковы запіс PSN, каб гуляць у вашы гульні супраць вашай волі? І вы напэўна шукаеце спосаб выдаліць уліковы запіс PSN з іншай PS4. Паспрабуйце прыведзены ніжэй спосаб выдаліць уліковы запіс з PS4:

1. Выберыце опцыю «Настройкі» і абярыце «Кіраванне ўліковым запісам», як паказана ніжэй.

2. Цяпер выберыце опцыі «Актываваць як асноўную PS4 > Дэактываваць».

Праверце гэта:  Як уключыць функцыю Stacked Tab ў Chrome для лепшага кіравання ўкладкамі

3. Нарэшце, перазагрузіце PS4, каб выканаць захаваныя змены.

Як выдаліць уліковы запіс з PS4, не выдаляючы яго?

На жаль, Sony не дае магчымасць выдаліць уліковы запіс з PS4 без яго выдалення. Выдаленне ўліковага запісу карыстальніка таксама выдаляе ўліковы запіс і ўсе яго дадзеныя з гэтай канкрэтнай кансолі. Калі вы хочаце выдаліць уліковы запіс з вашай PS4, у вас няма выбару, акрамя як выдаліць уліковы запіс з кансолі.

Як выгнаць кагосьці з майго ўліковага запісу PSN?

Калі нехта мае доступ да вашага ўліковага запісу PSN і злоўжывае ім або выкарыстоўвае без вашага дазволу, у нас ёсць для вас добрыя навіны. Паглядзіце на крокі ніжэй:

1. Наведайце старонку ўваходу ў Sony Entertainment Network у сваім браўзеры.

2. Увайдзіце, выкарыстоўваючы ўліковыя даныя ўліковага запісу PSN.

3. Пстрыкніце па Бяспека > Рэдагаваць для опцыі Пароль.

4. Увядзіце бягучы пароль і новы пароль у адпаведныя палі.

5. Затым націсніце опцыю «Захаваць».

6. Націсніце OK, каб паспяхова завяршыць працэс змены пароля. Вы трапіце на старонку ўваходу і выйдзеце з усіх прылад, на якіх вы ўвайшлі.

Як выдаліць карыстальніка на PS4?

На вашай PS4 шмат непажаданых карыстальнікаў, ці некаторыя з іх больш не выкарыстоўваюцца і чакаюць, калі іх выкінуць? Мы прапануем вам лёгкае рашэнне вашай праблемы. Выконвайце пакрокавую інструкцыю, прыведзеную ніжэй, каб даведацца, як выдаліць карыстальніка на PS4:

Заўвага: гэты метад выдаліць усе існуючыя дадзеныя аб карыстальніку з вашай PS4.

1. Адкрыйце меню налад на PS4.

2. Абярыце Налады ўваходу са спісу.

3. Выберыце Кіраванне карыстальнікамі.

4. Адлюструецца спіс уліковых запісаў, у якія ўвайшлі. Выберыце жаданага карыстальніка, якога хочаце выдаліць.

5. Выберыце Выдаліць карыстальніка, каб выдаліць доступ да ўліковага запісу карыстальніка.

6. Нарэшце, абярыце “Выдаліць”, каб выдаліць гэты ўліковы запіс карыстальніка з PS4.

Карыстальнік будзе выдалены з вашай PS4, і вы зможаце працягваць атрымліваць прыемныя гульнявыя ўражанні. Гэта зручна, калі ваш спіс карыстальнікаў запоўнены і вы хочаце дадаць яшчэ аднаго карыстальніка на сваю PS4.

Праверце гэта:  Што азначае «NSFW» і як вы яго выкарыстоўваеце?

Як выдаліць уліковы запіс PSN без пароля?

Калі вы забыліся пароль ад свайго ўліковага запісу PSN і паняцця не маеце, як можна выдаліць свой уліковы запіс PSN, вам не трэба хвалявацца. Многія карыстальнікі сутыкаюцца з гэтай праблемай, і ў нас ёсць даволі простае рашэнне вашай праблемы. Каб выдаліць свой уліковы запіс PSN, не запомніўшы пароль, выканайце наступныя дзеянні.

1. Адкрыйце меню Налады і абярыце опцыю Налады ўваходу.

2. Абярыце опцыю Кіраванне карыстальнікамі, як паказана ніжэй.

3. Абярыце патрэбнага карыстальніка з паказанага вам спісу.

4. Выберыце опцыю «Выдаліць карыстальніка > Выдаліць», каб выдаліць доступ да ўліковага запісу карыстальніка.

Што адбудзецца, калі я выдалю свой асноўны ўліковы запіс з PS4?

Калі вы вырашылі пазбавіцца ад свайго ўліковага запісу PSN, могуць адбыцца дзве сітуацыі. Наступныя наступствы і прычыны:

  • Калі вы выдаліце ​​свайго карыстальніка са сваёй PS4, даныя будуць захаваны на серверах, і вы па-ранейшаму зможаце ўвайсці ў свой уліковы запіс, калі захочаце.
  • Калі вы выдалілі ўліковы запіс з сервераў PlayStation, усе дадзеныя і інфармацыя, звязаныя з вашым уліковым запісам PSN, уключаючы вашы гульні, пакупкі і г.д., знікнуць і не паддадуцца аднаўленню. Вам трэба будзе стварыць новы ўліковы запіс, каб гуляць у гульні.

Ці можаце вы выдаліць уліковы запіс пасля сумеснага выкарыстання гульні PS4?

Так, можна выдаліць уліковы запіс пасля сумеснага выкарыстання гульняў на PS4. Пасля таго, як вы выдаліце ​​ўліковы запіс, але актывуеце яго ў якасці асноўнага карыстальніка на іншай PS4, гульні аднаўляюцца серверамі і па-ранейшаму даступныя на іншай PS4. Аднак, калі вы назаўсёды выдаліце ​​свой уліковы запіс PSN з сервераў, усе вашы даныя будуць страчаны, а ўліковы запіс стане недаступным.

***

Мы спадзяемся, што гэта кіраўніцтва было карысным і вы змаглі даведацца, як выдаліць уліковы запіс PSN з іншай PS4. Не саромейцеся звяртацца да нас са сваімі запытамі і прапановамі праз раздзел каментарыяў ніжэй. Дайце нам ведаць, якую тэму вы хочаце даведацца ў нашым наступным артыкуле.