Як дэактываваць уліковы запіс OfferUp

OfferUp – гэта інтэрнэт-пляцоўка ў ЗША для лёгкай пакупкі і продажу мясцовых і асабістых рэчаў, такіх як электроніка, мэбля і г.д. Паведамленні ў дадатку дазваляюць лёгка дамовіцца аб цане, прымальнай для абодвух бакоў, г.зн. для пакупніка і прадавец. Стартап адчуваў інтэнсіўны трафік на працягу некалькіх гадоў пасля запуску, ствараючы жорсткую канкурэнцыю сваім канкурэнтам, eBay і Craigslist. Нягледзячы на ​​тое, што праграма выкарыстоўвае ўдасканаленыя сістэмы праверкі і не паказвае вашу асабістую інфармацыю, верагоднасць махлярства высокая. Калі вы адзін з многіх, каго падманулі на платформе або хочаце вярнуць грошы, каб прадаць што-небудзь пасля дэактывацыі, мы прапануем вам гэта эфектыўнае кіраўніцтва, каб навучыць вас, як дэактываваць уліковы запіс OfferUp або паўторна актываваць уліковы запіс OfferUp.

Як дэактываваць уліковы запіс OfferUp

Вам трэба будзе наведаць старонку дэактывацыі OfferUp у любым браўзеры і дэактываваць патрэбны ўліковы запіс адтуль. Працягвайце чытаць, каб даведацца пра крокі, дэманструючы тое ж самае ў дэталях з карыснымі ілюстрацыямі.

Заўвага: OfferUp даступны толькі для людзей, якія пражываюць у Злучаных Штатах.

Ці магчыма дэактываваць мой уліковы запіс OfferUp?

Так, OfferUp дае вам магчымасць адключыць свой уліковы запіс. Дэактывацыя вашага ўліковага запісу не выдаляе яго назаўсёды, і вы зможаце паўторна актываваць уліковы запіс у будучыні, калі захочаце. Каб даведацца, як дэактываваць уліковы запіс OfferUp, чытайце далей, каб даведацца больш.

Праверце гэта:  Як дадаць празрыстасць у любое акно і прымацаваць яго зверху

Колькі часу патрабуецца, каб дэактываваць уліковы запіс OfferUp?

Працэс дэактывацыі вашага ўліковага запісу OfferUp зойме некалькі хвілін. Працэс уключае некалькі асноўных этапаў, якія мы згадвалі далей у артыкуле.

Што адбываецца, калі вы адключаеце ўліковы запіс OfferUp?

Пасля дэактывацыі ваш уліковы запіс:

  • Адмоўцеся ад любых размоў, якія вы вялі з іншымі карыстальнікамі
  • Не быць бачным для іншых
  • Быць даступным толькі пасля паўторнай актывацыі, увайшоўшы ў сістэму

Як дэактываваць уліковы запіс у OfferUp?

OfferUp не мае опцыі дэактывацыі ў сваёй праграме. Каб дэактываваць уліковы запіс, трэба наведаць старонку дэактывацыі. Гэта просты ў рэалізацыі працэс, які дазволіць вам адключыць свой уліковы запіс на працягу 2 хвілін. Калі вы не ведаеце, як дэактываваць уліковы запіс OfferUp, выканайце наступныя дзеянні:

1. Наведайце старонку дэактывацыі OfferUp у браўзеры вашага тэлефона або працоўнага стала.

2. Увайдзіце ў свой уліковы запіс OfferUp з уліковымі дадзенымі.

3. Выберыце патрэбную прычыну дэактывацыі акаўнта OfferUp.

4. Націсніце «Адключыць мой уліковы запіс».

5. Націсніце Так, я ўпэўнены > Гатова.

Цяпер усё гатова. Але памятайце, што дэактывацыя не выдаляе вашы даныя назаўсёды, і OfferUp па-ранейшаму захоўвае копію вашых даных і інфармацыі.

Я не магу адключыць OfferUp. чаму?

Многія людзі сутыкаліся з гэтай праблемай, калі яны паспяхова дэактывавалі свой уліковы запіс на старонцы дэактывацыі OfferUp, але ўсё яшчэ могуць увайсці ў свае ўліковыя запісы і знайсці ўсю інфармацыю, якая ёсць. Уліковы запіс OfferUp зноў актывуецца, як толькі карыстальнік зноў уваходзіць у сістэму. Больш за тое, яны захоўваюць вашы спосабы аплаты, якімі можна злоўжываць, і вы нічога не можаце зрабіць, акрамя як змяніць іх. Карыстальнікі OfferUp часта паведамляюць аб махлярстве на платформе, але гэта бескарысна, бо OfferUp сам па сабе парушае канфідэнцыяльнасць і не прапануе выхаду з гэтай пасткі.

Праверце гэта:  Як змяніць лагатып плана ў Microsoft Planner

Як мне адключыць Facebook ад OfferUp?

OfferUp мае магчымасць ствараць уліковыя запісы з дапамогай некалькіх варыянтаў, адзін з іх – Facebook. Калі вы знаходзіце спосаб адвязаць свой уліковы запіс Facebook ад OfferUp, каб абараніць вашу інфармацыю, звярніце ўвагу на наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце прыкладанне Facebook.

2. Увайдзіце ў свой уліковы запіс Facebook, які звязаны з вашым профілем OfferUp.

3. Націсніце на значок гамбургера ў правым верхнім куце.

4. Націсніце на значок шасцярэнькі, каб адкрыць меню «Настройкі і прыватнасць», як паказана ніжэй.

5. Правядзіце пальцам уніз і націсніце на Праграмы і вэб-сайты ў раздзеле Дазволы.

6. Са спісу звязаных праграм выберыце OfferUp.

7. Нарэшце, націсніце ВЫДАЛІЦЬ.

Як мне выдаліць нумар тэлефона з OfferUp?

Даведаўшыся, як дэактываваць уліковы запіс OfferUp, давайце паглядзім, як выдаліць нумар тэлефона з OfferUp. На шчасце, у адрозненне ад спосабаў аплаты, OfferUp дазваляе выдаліць нумар тэлефона з акаўнта. Каб адключыць свой нумар тэлефона ад уліковага запісу OfferUp, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце прыкладанне OfferUp.

2. Націсніце на ўкладку Уліковы запіс у правым ніжнім куце.

3. Націсніце на ўкладку Профіль.

4. Націсніце на опцыю Пацверджаны тэлефон.

5. Націсніце на Рэдагаваць, каб выдаліць або замяніць яго новым нумарам.

На гэтай старонцы вы можаце абнавіць іншую інфармацыю, такую ​​як адрас электроннай пошты, адлюстраванае імя, пароль і г.д.

Як мне адмяніць акцыю на OfferUp?

OfferUp мае функцыю прасоўвання, якая, калі вы падпісваецеся, прасоўвае спіс карыстальнікаў значна наперадзе тых, хто не прасоўвае сваю прадукцыю. Вы можаце адмяніць акцыю для пэўнага тавару на ўкладцы Цэны ў спісе OfferUp.

Праверце гэта:  Як выправіць памылку «Нешта пайшло не так падчас загрузкі шаблону».

Ці можна ўзламаць уліковы запіс OfferUp? Мой уліковы запіс OfferUp узламаны?

так. На жаль, ваш уліковы запіс OfferUp патэнцыйна можа быць узламаны. OfferUp сам па сабе не дазваляе карыстальнікам цалкам кантраляваць сваю прыватнасць. Напрыклад, метады аплаты нельга выдаліць з праграмы, а даныя захоўваюцца нават пасля дэактывацыі ўліковага запісу. Значыць, пажадана быць асцярожным. Пераканайцеся, што вы выкарыстоўваеце надзейны пароль і бясплатна перадаеце каму-небудзь інфармацыю аб уліковым запісе, каб прадухіліць магчымыя пагрозы.

Ці можаце вы зноў актываваць OfferUp?

Так, вы можаце паўторна актываваць уліковы запіс OfferUp пасля яго дэактывацыі. Дзіўна, але ўсё, што патрабуецца для рэактывацыі ўліковага запісу OfferUp, – гэта ўвайсці ў сістэму, выкарыстоўваючы свае ўліковыя дадзеныя пасля дэактывацыі. Дрэнныя меры бяспекі і канфідэнцыяльнасці нават не адключаюць уліковы запіс цалкам, што робіць рэактывацыю ўліковага запісу OfferUp даволі простай.

Як мне стварыць новы рахунак OfferUp?

Калі вы жывяце ў Злучаных Штатах і маеце асабістыя рэчы для продажу або шукаеце танныя рэчы для пакупкі, OfferUp вельмі дапаможа вам. Гэта дазваляе бязбольна весці перамовы па кошце з іншым бокам. Каб стварыць уліковы запіс на OfferUp, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце праграму OfferUp для вашага смартфона Android або iOS.

2. У правым ніжнім куце націсніце Уліковы запіс.

3. Выберыце патрэбны спосаб рэгістрацыі.

4. Выконвайце інструкцыі на экране, каб паспяхова стварыць новы ўліковы запіс Offerup.

***

Мы спадзяемся, што гэта кіраўніцтва было карысным і вы змаглі даведацца, як дэактываваць уліковы запіс OfferUp. Дайце нам ведаць, які метад спрацаваў для вас лепш за ўсё. Калі ў вас ёсць якія-небудзь пытанні ці прапановы, не саромейцеся пакідаць іх у раздзеле каментарыяў ніжэй.