Як даведацца, што хтосьці выдаліў свой уліковы запіс Snapchat

Snapchat – гэта дзіўная праграма, у якой вы і вашы сябры можаце заставацца на сувязі некалькімі рознымі спосабамі. Аднак раптам ваш сябар спыніў з вамі сувязь. Вы не можаце знайсці яго прысутнасць у Snapchat. Многае можа адбыцца, думаючы пра тое, што можа быць прычынай. Гэта можна патлумачыць рознымі абставінамі. Ну, вы тут з пытаннем, як даведацца, што хтосьці выдаліў свой уліковы запіс Snapchat, так? Заставайцеся з намі, каб даведацца пра падрабязныя крокі адносна гэтага. Акрамя таго, мы даем інфармацыю аб тым, як часова адключыць Snapchat. Чытайце далей, каб даведацца больш, і мы пастараемся, каб вы не расчараваліся.

Як даведацца, што хтосьці выдаліў свой уліковы запіс Snapchat

Вы можаце пераканацца, што нехта сапраўды выдаліў свой уліковы запіс Snapchat, праверыўшы яго Snap Score, адпраўлены Snap і Snap Map. Працягвайце чытаць, каб знайсці крокі, якія падрабязна тлумачаць тое ж самае далей у гэтым артыкуле.

Ці магу я часова адключыць свой уліковы запіс Snapchat?

Так, вы можаце часова адключыць уліковы запіс Snapchat у любы час. Звычайна людзі адключаюць свае акаўнты, каб адпачыць ад сацыяльных сетак. Але вы можаце паўторна актываваць яго, увайшоўшы ва ўліковы запіс з праграмы або вэб-сайта ў браўзеры на працягу 30 дзён пасля перыяду дэактывацыі.

Праверце гэта:  Friendmoji не працуе ў Snapchat - што рабіць

Ці можа хтосьці выдаліць свой уліковы запіс Snapchat?

Так, кожны можа выдаліць уліковы запіс Snapchat. Пасля таго як ваш уліковы запіс будзе выдалены, вашы сябры не змогуць бачыць вас або звязвацца з вамі ў Snapchat. І праз 30 дзён ён будзе назаўсёды выдалены.

Як даведацца, што ўліковы запіс Snapchat актыўны?

Няма спецыяльнай функцыі, каб вызначыць, актыўны ўліковы запіс або быў нядаўна актыўны ў Snapchat. Ёсць некалькі метадаў, з дапамогай якіх можна вызначыць. Тры з іх пералічаны ніжэй:

Спосаб 1: Праверце выніковую ацэнку мэтавага ўліковага запісу

Калі ацэнка здымкі павялічваецца, гэта азначае, што сябар актыўны або быў актыўны нядаўна. Каб праверыць ацэнку здымкі, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце прыкладанне Snapchat.

2. Націсніце на значок Bitmoji ў левым верхнім куце.

3. Цяпер націсніце опцыю «Мае сябры».

4. У спісе сяброў націсніце на патрэбны профіль.

5. Праверце Snap Score пад назвай профілю.

Спосаб 2: Праверце Snap Map

Калі ваш сябар вырашыў падзяліцца з вамі сваім месцазнаходжаннем, яго Bitmoji з’явіцца на карце здымкаў. Калі ўліковы запіс зараз неактыўны, Bitmoji не будзе адлюстроўвацца на карце. Вы можаце ўбачыць карту здымкі, націснуўшы на ўкладку «Карта» на ніжняй панэлі, як паказана ніжэй.

Спосаб 3: Праверце стан адпраўленага здымка

Вы таксама можаце праверыць стан адпраўленага здымка ў патрэбны ўліковы запіс Snapchat з дапамогай наступных крокаў.

1. Адкрыйце прыкладанне Snapchat на тэлефоне.

2. Націсніце на ўкладку Чат на ніжняй панэлі, як паказана ніжэй.

3. Націсніце на значок камеры ў патрэбным чаце.

4. Цяпер зрабіце здымак з адкрытай камеры і націсніце «Адправіць», каб адправіць яго ў выбраны чат.

Праверце гэта:  Ці выкарыстоўвае Snapchat аўтаматычна рэжым прывіда?

5. Пасля адпраўкі з’явіцца статус “Дастаўлена”, як паказана ніжэй.

6А. Калі вы ўбачыце статус “Адкрыта” для адпраўленага здымка ў патрэбным чаце, як паказана ніжэй, мэтавы ўліковы запіс актыўны.

6Б. Калі вы працягваеце бачыць статус “Дастаўлена” на працягу доўгага часу, вы можаце пацвердзіць, што мэтавы ўліковы запіс неактыўны.

Як даведацца, што хтосьці выдаліў Snapchat? Як даведацца, што хтосьці выдаліў свой уліковы запіс Snapchat?

Усе людзі, з якімі вы сябруеце ў Snapchat, з’явяцца ў спісе сяброў. Калі кагосьці з вашых сяброў няма ў спісе, магчыма, гэты чалавек выдаліў свой уліковы запіс. Каб удакладніць гэта, вы можаце выканаць наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце прыкладанне Snapchat.

2. Націсніце на значок пошуку зверху, як паказана ніжэй.

3. Увядзіце імя карыстальніка або сапраўднае імя мэтавага профілю.

Калі профіль не бачны, вы можаце зрабіць выснову, што мэтавы ўліковы запіс Snapchat выдалены.

Што адбудзецца, калі хтосьці выдаліў свой Snapchat?

Калі нехта выдаляе або адключае ўліковы запіс Snapchat:

  • Па-першае, уліковы запіс дэактывуецца, што азначае, што іх сябры не змогуць звязацца з імі.
  • Для рэактывацыі ўліковага запісу проста увайшоўшы ў яго ёсць 30 дзён. Праз 30 дзён уліковы запіс будзе назаўсёды выдалены, уключаючы ўсе даныя, звязаныя з уліковым запісам.
  • Уліковы запіс не будзе адлюстроўвацца ні ў адным са спісаў сяброў. І калі шукаць яго, профіль не будзе бачны, бо ён будзе выдалены назаўсёды.
  • Уліковы запіс Snapchat пасля выдалення не можа быць адноўлены.

Калі хтосьці выдаліў Snapchat, ці знікае яго імя?

Так, імя выдаленага акаўнта знікае. Акрамя таго, даныя, звязаныя з уліковым запісам, выдаляюцца назаўсёды. Нават калі хтосьці будзе шукаць яго ў спісе сяброў, мэтавы профіль не будзе адлюстроўвацца. І нават пры спробе пошуку па імені карыстальніка або сапраўднаму імені профіль больш не будзе бачны.

Праверце гэта:  Што азначаюць садавіна на Snapchat?

Як даведацца, што хтосьці выдаліў вас у Snapchat або выдаліў свой уліковы запіс?

Гэта не складана, але даволі складана вызначыць, ці нехта выдаліў вас у Snapchat. Калі вы сумняваецеся, што ваш сябар выдаліў вас са спісу сяброў, выканайце наступныя дзеянні, каб даведацца праўду:

1. На галоўнай старонцы Snapchat націсніце на значок профілю.

2. Націсніце Мае сябры, каб убачыць спіс сяброў, як паказана ніжэй.

3. Калі патрэбны профіль не бачны, вярніцеся на галоўную старонку і націсніце на значок пошуку.

4. Увядзіце імя карыстальніка або сапраўднае імя ў радок пошуку і знайдзіце патрэбны профіль Snapchat.

5. Калі вы знайшлі мэтавы профіль, гэта азначае, што вы былі выдалены як сябар з іх спісу.

***

Мы спадзяемся, што вы даведаліся, як вызначыць, што хтосьці выдаліў свой уліковы запіс Snapchat. Не саромейцеся звяртацца да нас са сваімі запытамі або прапановамі праз раздзел каментарыяў ніжэй. Дайце нам ведаць, якую тэму вы хочаце даведацца ў нашым наступным артыкуле.