Як вы можаце пакінуць чат GroupMe

GroupMe – гэта вядучае прыкладанне для чатаў, якое выкарыстоўваецца карыстальнікамі розных сфер дзейнасці. Яго вельмі любяць сябры, людзі і прадпрыемствы, якія хочуць танную платформу для супрацоўніцтва. Калі вы пачнеце выкарыстоўваць GroupMe, вы выявіце, што ён паведамляе вам пра ўсё. Вы атрымліваеце інфармацыю, нават калі вы змяняеце фота профілю або калі хтосьці дасылае вам толькі адзін эмодзі ў паведамленні. Вы таксама атрымліваеце апавяшчэнне, калі хтосьці далучаецца да GroupMe. Калі вы ўжо з’яўляецеся карыстальнікам GroupMe і зараз хочаце ведаць, як вы можаце пакінуць чат GroupMe, сачыце за абнаўленнямі да канца. Вы даведаецеся, як схаваць чат GroupMe або як пакінуць GroupMe, каб ніхто не заўважыў, што вы пакідаеце групу. Таксама карыстальнікі GroupMe, якія шукаюць дадатковую інфармацыю аб тым, як выйсці з GroupMe на iPhone, атрымаюць эфектыўныя і функцыянальныя адказы. Такім чынам, пачнем!

Як вы можаце пакінуць чат GroupMe

Вы можаце пакінуць групавы чат з дапамогай тэкставага цэтліка або опцыі выхаду ў наладах праграмы GroupMe. Працягвайце чытаць далей, каб знайсці крокі, якія падрабязна тлумачаць тое ж самае з карыснымі ілюстрацыямі для лепшага разумення.

Ці груба пакідаць групавы чат?

Гэта залежыць ад таго, якую групу вы хочаце пакінуць без паведамлення. Так, гэта лічыцца грубым, калі вы проста пакідаеце групавы чат членаў, у тым ліку членаў вашай сям’і, сяброў або калег па працы. Тым не менш, калі вы былі выпадковым чынам дададзены ў групу групай прасоўвання або незнаёмымі людзьмі, цалкам дазволена выйсці з групы, не паведамляючы нікому. Акрамя таго, будзе крыху няёмка пакідаць групу, нават калі вы не з’яўляецеся актыўным удзельнікам гэтай групы. Лепшы варыянт пакінуць групу – паведаміць ім, што вы выходзіце з павагай, а не моўчкі, не даючы ім папярэдне ведаць. Гэта будзе гарантыяй адсутнасці крыўд.

Праверце гэта:  8 сайтаў крыпта-навін, каб быць у курсе апошніх абнаўленняў

Якая добрая нагода пакінуць групу?

Вы можаце паведаміць членам групы, што выходзіце з павагай, калі ў вас ёсць якія-небудзь з наступных прычын:

  • Група не падымае вам настрой.
  • Вялікая колькасць апавяшчэнняў перашкаджае падчас працы.
  • Вы лічыце, што група не дадае ніякай каштоўнасці вашаму жыццю.
  • Вы не думаеце, што добра падыходзіце да гэтай групы.
  • Вы хочаце быць больш побач з вашай сапраўднай сям’ёй і сябрамі.

Вы можаце ветліва і з павагай назваць любыя сапраўдныя прычыны, чаму вы хочаце пакінуць гэтую групу. Але пераканайцеся, што вы заўсёды апавяшчаеце членаў групы аб сваім жаданні пакінуць групу, таму што моўчкі пакідаць любую групу лічыцца грубым. Аднак калі вас дадалі ў групу зусім незнаёмыя людзі, вы можаце пакінуць яе без паведамлення.

Што адбываецца, калі вы хаваеце чат GroupMe?

У GroupMe ёсць функцыя, якая дапамагае хаваць чаты ад пэўнай групы або кантакту.

Што адбываецца, калі вы спыняеце GroupMe?

Калі вы з’яўляецеся адміністратарам групы ў GroupMe і выдаляеце гэтую групу, гэтая канкрэтная група знікне з чатаў кожнага члена групы, і ўсе члены групы будуць ведаць, што вы выдалілі гэтую групу. Такім чынам, майце на ўвазе, што перад выдаленнем групы пераканайцеся, што вы перадаеце права ўласнасці на гэтую групу любому іншаму члену групы, каб, калі вы пакінеце чат GroupMe, ён не знік і не будзе выдалены назаўсёды. Акрамя таго, калі вы з’яўляецеся членам групы, вы не зможаце завяршыць гэтую групу.

Ці можаце вы аднавіць выдалены GroupMe?

Не, вы не можаце аднавіць выдаленую групу GroupMe. У GroupMe выдаленне групы выдаляе з яе ўсіх членаў групы. Акрамя таго, усе паведамленні і чаты, апублікаваныя ў гэтай групе, будуць выдалены. Калі вы з’яўляецеся адміністратарам групы і закрываеце або пакідаеце гэтую групу, група знікне, а ўсе чаты будуць выдалены назаўсёды. Такім чынам, вы не зможаце аднавіць гэтую выдаленую групу. Такім чынам, вы павінны мець на ўвазе, што перад выдаленнем групы перадайце права ўласнасці на групу любому іншаму члену групы.

Праверце гэта:  Як праглядзець цэнтр апавяшчэнняў на iPhone і iPad

Як вы можаце выдаліць сябе з чатаў GroupMe?

Вось кіраўніцтва аб тым, як вы можаце выдаліць сябе з чатаў GroupMe.

Заўвага: калі вы з’яўляецеся адміністратарам групы, вы павінны перадаць права ўласнасці на групу любому іншаму члену групы, перш чым пакінуць групу. Такім чынам, калі вы пакінеце групу або закрыеце яе, яна не знікне і ўсе чаты не будуць выдалены назаўсёды.

Спосаб 1: выкарыстоўвайце тэкставы ярлык

1. Запусціце праграму GroupMe на вашым Android або iOS прылада.

2. Цяпер націсніце на патрэбную групу, якую хочаце пакінуць або выдаліць сябе з якой.

3. Каб напісаць тэкставае паведамленне, націсніце на поле Адправіць паведамленне….

4. Увядзіце #exit у поле паведамлення і націсніце на значок адпраўкі, каб канчаткова выйсці з гэтай групы.

Заўвага: паведамленне #exit не будзе адпраўлена ў групе, як у звычайным тэкставым чаце.

Ніжэй прыведзены іншы спосаб пакінуць чат GroupMe.

Спосаб 2: выкарыстоўвайце опцыю выхаду з групы ў наладах

1. Адкрыйце праграму GroupMe на тэлефоне.

2. Націсніце на патрэбную групу, каб адкрыць яе.

3. Націсніце на назву групы ў верхняй частцы экрана, як паказана ніжэй.

4. Цяпер націсніце Налады.

5. Правядзіце пальцам уніз да канца і націсніце Пакінуць групу.

6. Каб пацвердзіць дзеянне, націсніце опцыю «Пакінуць групу» ва ўсплываючым паведамленні.

Ці ёсць спосаб моўчкі пакінуць GroupMe?

Не, у дадатку GroupMe няма функцыі, якая дазваляе моўчкі пакінуць групу ў GroupMe, не паведамляючы іншым членам групы. GroupMe абавязкова адправіць апавяшчэнне ўсім членам групы аб вашым выхадзе з групы. Аднак некаторыя члены групы могуць прапусціць гэта апавяшчэнне, калі яны адключылі гук групы. Акрамя таго, большасць карыстальнікаў могуць не заўважыць ваша апавяшчэнне аб сыходзе, калі ў групе ўжо ёсць мноства іншых тэкстаў.

Як пакінуць GroupMe, каб ніхто не заўважыў?

Няма магчымасці моўчкі пакінуць групу GroupMe. Калі вы пакідаеце групу GroupMe, удзельнікам групы адпраўляецца апавяшчэнне аб гэтым, чаго немагчыма пазбегнуць. Удзельнікі групы могуць прапусціць ваша апавяшчэнне толькі ў тым выпадку, калі яны адключылі гук гэтай канкрэтнай групы або ў групе некалькі тэкставыя паведамленні назапашваліся, хаваючы сярод іх ваша апавяшчэнне. Вы таксама можаце схаваць чат GroupMe, каб цалкам пазбегнуць пэўных груп, не пакідаючы групу.

Праверце гэта:  Як рабіць фатаграфіі, якія заўсёды ў цэнтры ўвагі

Як вы можаце пакінуць паведамленне GroupMe?

Вось крокі, якія вы павінны выканаць, каб пакінуць чат GroupMe або пакінуць SMS, каб паспяхова выканаць гэта ў вашым дадатку GroupMe.

1. Адкрыйце праграму GroupMe і націсніце на патрэбную групу, каб адкрыць яе.

2. Націсніце на назву групы > Налады.

3. Затым націсніце Пакінуць групу.

4. Нарэшце, націсніце на опцыю Пакінуць групу ва ўсплываючым паведамленні, каб пацвердзіць дзеянне.

Чаму вы не можаце пакінуць групу GroupMe?

Калі вы з’яўляецеся адміністратарам групы, вы не можаце пакінуць гэтую групу GroupMe, таму што калі вы выйдзеце з гэтай групы, не прызначыўшы новага адміністратара, яна будзе выдалена назаўсёды. Акрамя таго, вы больш ніколі не зможаце аднавіць чаты або гэтую групу.

Як вы можаце пакінуць GroupMe на iPhone?

Калі вы хочаце пакінуць GroupMe і з’яўляецеся карыстальнікам iPhone, вось інструкцыя па выхадзе з GroupMe на iPhone.

1. Адкрыйце праграму GroupMe на прыладзе iPhone і націсніце патрэбную групу ў спісе, як паказана на малюнку.

2. Націсніце на поле «Адправіць паведамленне…» і ўвядзіце ў ім #exit.

3. Нарэшце, націсніце на значок адпраўкі, каб імгненна пакінуць групу.

Заўвага: паведамленне #exit не будзе адпраўлена ў групе, як у звычайным тэкставым чаце.

Вось як вы можаце пакінуць GroupMe на iPhone.

***

Такім чынам, мы спадзяемся, што вы зразумелі, як пакінуць чат GroupMe і выйсці з GroupMe на iPhone з падрабязнымі крокамі, якія вам дапамогуць. Вы можаце паведаміць нам аб любых пытаннях па гэтым артыкуле або прапановах па любой іншай тэме, на якую вы хочаце, каб мы зрабілі артыкул. Пакіньце іх у раздзеле каментарыяў ніжэй, каб мы ведалі.