Як выдаліць усе паведамленні ў Telegram

Гэта зноў пытанне чытача, і на гэты раз гаворка пра Telegram. Поўнае пытанне: «Я чуў, што паведамленні захоўваюцца на серверах Telegram, і я гэтага не хачу. Як я магу выдаліць усе мае паведамленні ў Telegram?’

Тэлеграма гэта бяспечнае прыкладанне для абмену паведамленнямі для мабільных і настольных кампутараў. Ён мае мільёны карыстальнікаў, і кампанія ганарыцца сэрвісам за яго просты ў выкарыстанні і зашыфраваны сэрвіс абмену паведамленнямі. Гэта азначае, што тыя, хто яго выкарыстоўвае, часта ім карыстаюцца, а значыць, уборка можа быць у парадку. Вось чаму сёння мы разгледзім вашы варыянты выдалення ў Telegram. Я таксама падзялюся некалькімі прыёмамі Telegram, якія я навучыўся пасля выкарыстання прыкладання.

Адна з прычын такой папулярнасці Telegram – скразное шыфраванне. Гэтая паслуга азначае, што вы можаце адправіць іншаму чалавеку ўсё, што заўгодна, абараняючы свой кантэнт ад ненаўмысных чытачоў. Нават калі вам няма чаго хаваць, канфідэнцыяльнасць – гэта права, якое шануецца ў сучасным лічбавым грамадстве. Калі вы жывяце ў рэгіёне, дзе свабода слова абмежаваная або вы заклапочаныя ўласнай канфідэнцыяльнасцю, вам асабліва спадабаецца Telegram.

Ці можна выдаліць усе паведамленні ў Telegram?

На шчасце, Telegram нарэшце даў карыстальнікам пашырыць свае магчымасці канфідэнцыяльнасці за апошнія два гады. Вы можаце адклікаць любыя паведамленні ў любы час і па любой прычыне. Да таго, як новыя абнаўленні сталі даступнымі, карыстальнікі маглі выдаляць паведамленні, толькі калі яны былі маладзейшыя за 48 гадзін.

Каб выдаліць усе паведамленні ў Telegram:

Праверце гэта:  Як знайсці ідэнтыфікатар карыстальніка ў Telegram
  • Выберыце паведамленне, якое вы адправілі.
  • Выберыце значок смецця ў правым верхнім куце экрана чата.
  • У вас ёсць магчымасць таксама выдаліць паведамленне на баку кантакту. Проста націсніце на «Таксама выдаліць для [Contact]” перад выбарам Выдаліць.
  • У залежнасці ад абранага вамі варыянту ваша гісторыя чатаў таксама знікне з чатаў іншых карыстальнікаў.

    Калі вы хочаце выдаліць увесь паток з іншым карыстальнікам, проста павольна правядзіце пальцам па ланцужку (са спісу паведамленняў) і націсніце чырвоны варыянт «Выдаліць» на iPhone. Карыстальнікі Android могуць доўга націскаць паток, каб выдаліць увесь кантэнт.

    Групавыя чаты

    Перш чым адказваць на групавыя паведамленні, важна зразумець, што ў вас можа не быць магчымасці іх выдаліць. Згодна з Telegram, толькі адміністратары групы могуць выдаляць і выдаляць гісторыю чатаў.

    Калі вы далучаецеся да групавога чата, будзьце ўважлівыя да таго, што вы кажаце, бо гэтая інфармацыя можа выйсці з-пад кантролю, як толькі вы націснеце «Адправіць».

    Telegram займае абмен паведамленнямі ў Інтэрнэце крыху далей, чым простае выдаленне чатаў. Вы можаце ствараць «Сакрэтныя чаты» у дадатку.

    Сакрэтныя чаты ў Telegram

    Сакрэтныя чаты працуюць інакш, чым звычайныя чаты ў Telegram. Звычайны чат захоўвае копію на серверы, каб вы маглі сінхранізаваць паміж прыладамі і заўсёды падтрымліваць размову. Сакрэтны чат з’яўляецца аднарангавым, таму копіі захоўваюцца толькі на прыладах, якімі карыстаецеся вы і той, з кім вы размаўляеце.

    Сакрэтныя чаты таксама самазнішчаюцца. У вас ёсць магчымасць усталяваць таймер знішчэння ў Telegram, каб паведамленні зніклі, як толькі абодва бакі прачытаюць іх. Каб пачаць сакрэтны чат у Telegram, абярыце ў меню «Новы сакрэтны чат».

    Змяніце нумар тэлефона ў Telegram

    Калі ў вас ёсць пара тэлефонаў або змяніць свой нумар калі вы змяняеце кантракты, вы можаце змяніць яго ў Telegram, каб захаваць усе свае чаты.

    Праверце гэта:  Як спампаваць відэа з telegram
  • Выберыце Налады ў Telegram, а затым Змяніць нумар.
  • Дадайце новы нумар у поле і абярыце Захаваць.
  • Усе вашы чаты будуць перанесены і спампаваны на вашу новую прыладу (калі яна ў вас ёсць).
  • Выкарыстоўвайце некалькі акаўнтаў Telegram

    Я ўпэўнены, што ёсць прычыны, па якіх вы можаце выкарыстоўваць некалькі акаўнтаў Telegram. У мяне толькі адзін уліковы запіс, але калі вы хочаце больш, чым гэта, вы можаце.

  • Дакраніцеся да значка меню (тры лініі) у Telegram.
  • Выберыце стрэлку ўніз па сваім імені.
  • Выберыце Дадаць уліковы запіс са спісу.
  • Дадайце свой нумар і выконвайце інструкцыі майстра налады ўліковага запісу.
  • Пасля дадання вы выкарыстоўваеце тую ж стрэлку ўніз для пераключэння паміж уліковымі запісамі. Вы можаце рабіць гэта столькі разоў, колькі вам трэба.

    Заблакіруйце чаты

    Бяспека – гэта вялікая кропка продажу Telegram. Шыфраванне з канца ў канец – гэта сур’ёзная перавага, але магчымасць блакіраваць чаты яшчэ лепш. Гэта дадае яшчэ адзін узровень бяспекі, які захоўвае вашыя размовы максімальна сакрэтнымі.

  • Выберыце Налады ў праграме Telegram.
  • Выберыце Канфідэнцыяльнасць і бяспека.
  • Выберыце Блакіроўка паролем і ўключыце яе.
  • Дадайце PIN-код, і ўсё гатова.
  • Тэлеграм атрымаў шмат дрэннай прэсы за апошні год ці каля таго. Некаторыя з іх апраўданыя, а некаторыя не. У любым выпадку, гэта вельмі добрае прыкладанне для чата, якое забяспечвае вашыя размовы рознымі спосабамі. Толькі дзеля гэтага варта выкарыстоўваць.

    Прадухіленне перасылкі паведамленняў

    Каб дадаткова абараніць вашу канфідэнцыяльнасць, вы можаце змяніць налады, каб не дапусціць перасылкі вашых паведамленняў. Наведайце налады канфідэнцыяльнасці і націсніце на опцыю «Перасланыя паведамленні», каб пераканацца, што ніхто, акрамя меркаванага атрымальніка, не атрымае доступу.

    Праверце гэта:  Як выдаліць карыстальніка з групы ў Telegram

    Каб прадухіліць перанакіраванне:

  • Адкрыйце праграму Telegram і націсніце «Настройкі» ў левым ніжнім куце
  • Націсніце на «Прыватнасць і бяспека»
  • Пракруціце ўніз і націсніце «Перасланыя паведамленні»
  • Змяніць з «Усе» (што з’яўляецца па змаўчанні) на «Мае кантакты» або «Ніхто»
  • Дадатак нават дазваляе наладзіць магчымасці пераадрасацыі для выбару кантактаў. У залежнасці ад вашых патрэбаў у абмене паведамленнямі, прыкладанне даволі наладжваецца.

    Выдаліце ​​свой уліковы запіс Telegram

    Цікава, што калі вы выдаліце ​​свой уліковы запіс Telegram, разам з ім ідуць усе вашыя гісторыі чата. Калі вы больш не адчуваеце неабходнасці захоўваць свой уліковы запіс Telegram або ў вас узніклі праблемы з працэсам выдалення, выдаленне вашага ўліковага запісу – рэзкае, але эфектыўнае рашэнне для захавання ананімнасці.

    Каб цалкам выдаліць свой уліковы запіс, выконвайце наступныя інструкцыі:

  • Наведайце Сайт Telegram і ўвядзіце свой нумар тэлефона – вам трэба будзе выкарыстоўваць код краіны плюс стандартныя 10 лічбаў вашага нумара тэлефона, так што для ЗША гэта будзе +1 (код вобласці) – (апошнія 7 лічбаў вашага нумара тэлефона)
  • Выконвайце крокі праверкі
  • Пацвердзіце выдаленне вашага акаўнта.
  • Ваш уліковы запіс Telegram будзе аўтаматычна выдалены праз некаторы час без актыўнасці.

  • Вы можаце перайсці ў «Настройкі» ў дадатку і націснуць «Кандэнцыяльнасць і бяспека».
  • Пасля гэтага знайдзіце загаловак «Выдаліць мой уліковы запіс».
  • Націсніце на опцыю «Калі не было» і ўсталюйце свой уліковы запіс на выдаленне праз 1 месяц, 3 месяцы, 6 месяцаў ці 1 год.
  • Калі ў вас узніклі цяжкасці з выдаленнем уліковага запісу або выкарыстаннем іншых функцый, вы заўсёды можаце звязацца з Каманда падтрымкі Telegram.

    Нягледзячы на ​​тое, што служба падтрымкі поўная валанцёраў, старонка FAQ, размешчаная ў меню «Настройкі» прыкладання, на самай справе таксама вельмі карысная.