Як выдаліць толькі мае вочы ў Snapchat

Функцыя “Толькі мае вочы” ў Snapchat дапамагае карыстальнікам захоўваць сакрэтнасць сваіх здымкаў ад усіх. Толькі карыстальнікі з кодам доступу могуць атрымаць доступ да гэтых здымкаў. Вы можаце перамясціць свае здымкі з раздзела “Здымкі” або з раздзела “Гісторыі” ў “Толькі мае вочы”. Акрамя таго, вы можаце ў любы час выдаліць здымкі з раздзела “Толькі мае вочы” або перамясціць іх у раздзел “Здымкі”. Калі вы шукаеце кіраўніцтва па выдаленні і перамяшчэнні паведамленняў з My Eyes Only, гэты артыкул, безумоўна, дапаможа вам у гэтым. Акрамя таго, вы даведаецеся больш пра тое, як усталяваць або скінуць пароль «Толькі мае вочы» і як ачысціць пароль «Толькі мае вочы» ў Snapchat.

Як выдаліць толькі мае вочы ў Snapchat

Вы можаце выдаліць «Толькі мае вочы» на Snapchat з раздзела «Толькі мае вочы» ў меню «Успаміны». Прачытайце гэты артыкул да канца, каб падрабязна азнаёміцца ​​з працэсам з выявамі для лепшага разумення.

Ці можа Snapchat бачыць толькі твае вочы?

Не, Snapchat не можа бачыць ваш “Толькі мае вочы”. Функцыя “Толькі мае вочы” абаронена кодам доступу, і да яе могуць атрымаць доступ толькі карыстальнікі, якія маюць гэты код доступу. My Eyes Only можа схаваць усе здымкі, якія вы пазначылі як схаваныя.

Праверце гэта:  Што такое значок месяца ў дадатку Snapchat

Заўвага: пераканайцеся, што вы ўжо ўвайшлі ў свой уліковы запіс Snapchat.

Як вы можаце ўсталяваць толькі мае вочы?

Каб усталяваць толькі мае вочы, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце Прыкладанне Snapchat на вашым прыладзе.

2. Націсніце на значок «Успаміны» на галоўным экране.

Заўвага: вы таксама можаце правесці пальцам уверх ад галоўнага экрана, каб запусціць раздзел «Успаміны».

3. Націсніце на ўкладку «Толькі мае вочы».

4. Націсніце Наладзіць, як паказана.

5. Стварыце пароль для актывацыі функцыі.

6. Пацвердзіце пароль для завяршэння працэсу.

7. Затым адзначце поле «Я разумею» і націсніце «ПРАДЯГЦЬ», як паказана ніжэй.

8. Дакраніцеся да ГОТА, каб завяршыць наладку, і ваша функцыя My Eyes Only на Snapchat будзе паспяхова актывавана.

Як вы можаце патрапіць мне ў вочы толькі ў Snapchat?

Пасля таго як вы наладзілі функцыю “Толькі мае вочы” ў Snapchat, вы можаце перайсці туды, выканаўшы наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце праграму Snapchat на тэлефоне.

2. Націсніце на значок «Успаміны» > «Толькі мае вочы».

3. Увядзіце пароль для прагляду схаваных здымкаў.

Працягвайце чытаць, каб даведацца, як выдаліць My Eyes Only на Snapchat.

Як вы дадаеце да маіх вачэй толькі?

Каб дадаць свае здымкі ў My Eyes Only, выканайце наступныя дзеянні ў праграме Snapchat:

1. Адкрыйце праграму Snapchat і націсніце на значок «Успаміны».

2. Абярыце здымкі ў раздзеле «Здымкі», «Фотопленка» або «Гісторыі».

3. Націсніце на патрэбныя здымкі, каб выбраць іх.

4. Націсніце Схаваць на ніжняй панэлі.

5. Націсніце «Перамясціць», каб перамясціць здымак у раздзел «Толькі мае вочы».

Ці можа хто-небудзь бачыць твае мае вочы толькі ў Snapchat?

Не, ніхто не бачыць твае толькі мае вочы. Толькі чалавек, які ведае ваш пароль My Eyes Only, можа праглядаць усе вашы схаваныя здымкі. Функцыя “Толькі мае вочы” можа схаваць вашы здымкі ад усіх, так што нават калі хтосьці выкарыстоўвае ваш тэлефон і адкрывае Snapchat, яны не змогуць убачыць вашыя схаваныя здымкі, пакуль не даведаюцца ваш пароль.

Праверце гэта:  Як выдаліць налепкі ў дадатку Snapchat

Ці можаце вы скінуць пароль толькі для маіх вачэй?

Так, вы можаце лёгка скінуць пароль My Eyes Only на Snapchat. Вы можаце скінуць пароль, калі вы яго забыліся, або змяніць. Вы можаце выкарыстоўваць пароль свайго ўліковага запісу Snapchat, каб скінуць код доступу My Eyes Only. Прачытайце наступны раздзел, каб даведацца, як гэта зрабіць.

Як скінуць налады вачэй Snapchat, не выдаляючы ўсё?

Каб скінуць або змяніць код доступу Snapchat My Eyes Only, не выдаляючы ўсё, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце праграму Snapchat на тэлефоне.

2. Затым націсніце на значок «Успаміны» на галоўным экране.

3. Далей націсніце «Толькі мае вочы» > «Параметры».

4. Націсніце Змяніць код доступу.

5. Увядзіце бягучы пароль на наступным экране, як паказана ніжэй.

6. Увядзіце новы пароль, каб пацвердзіць яго.

7. Адзначце опцыю «Я разумею» і націсніце «ПРАДЯГЦЬ», як паказана.

8. Каб завяршыць працэс, націсніце ГОТОВЫ.

Як выдаліць толькі мае вочы ў Snapchat?

Вы можаце выдаліць My Eyes Only на Snapchat з дапамогай наступных крокаў:

1. Запусціце праграму Snapchat на тэлефоне.

2. Націсніце на значок «Успаміны» > «Толькі мае вочы».

3. Увядзіце код доступу My Eyes Only.

4. Націсніце і ўтрымлівайце, каб выбраць патрэбныя здымкі або гісторыі, і націсніце Выдаліць.

5. Каб пацвердзіць дзеянне, націсніце Выдаліць.

Гэта выдаліць усе вашы здымкі з My Eyes Only.

Як ачысціць вочы толькі ў Snapchat?

Каб ачысціць “Толькі мае вочы” ў Snapchat, выканайце наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце праграму Snapchat на тэлефоне.

2. Цяпер націсніце на значок «Успаміны» на галоўным экране.

Праверце гэта:  Як уключыць прывідны рэжым у Snapchat

3. Затым націсніце «Толькі мае вочы» > «Параметры».

4. Націсніце Забыты пароль.

5. Увядзіце пароль свайго ўліковага запісу Snapchat і націсніце ДАЛЕЙ.

6. Дакраніцеся да поля Я згодны і дакраніцеся да ПРАЦЯГНУЦЬ.

7. Затым увядзіце новы пароль.

8. Націсніце на поле ўмовы, каб пагадзіцца з ім, і націсніце ПРАЦЯГ.

9. Нарэшце, націсніце на ГОТОВЫ, каб завяршыць працэс.

Вось як вы можаце ачысціць свае схаваныя «Толькі мае вочы» ў Snapchat.

Калі вы выдаляеце нешта з маіх вачэй, толькі куды гэта ідзе?

Калі вы выдаляеце любы здымак або гісторыю з раздзела “Толькі мае вочы”, здымак назаўсёды выдаляецца з вашага ўліковага запісу Snapchat. Калі вы паказваеце любы здымак або гісторыю з My Eyes Only, здымак або гісторыя перамяшчаюцца ў раздзел «Здымкі» ў меню «Успаміны».

Ці выдаліць успаміны выдаленне Snapchat?

Не, выдаленне Snapchat не прывядзе да выдалення ўспамінаў. Выдаленне праграмы Snapchat з тэлефона прывядзе да выдалення толькі праграмы з тэлефона, а не даных, звязаных з вашым уліковым запісам Snapchat. Кожны раз, калі вы зноў ўваходзіце ў свой уліковы запіс Snapchat, усе вашы здымкі і інфармацыя аб уліковым запісе будуць даступныя вам, як і раней.

Куды ідуць выдаленыя здымкі?

Калі вы выдаляеце любы здымак са свайго ўліковага запісу Snapchat, ён назаўсёды выдаляецца з вашага ўліковага запісу, а таксама з сервера Snapchat. Выдалены здымак не можа быць адноўлены. Калі вы не жадаеце выдаляць свае здымкі, вы можаце захаваць іх, схаваць у раздзеле “Толькі мае вочы” або загрузіць іх ці падзяліцца імі з сябрамі.

***

Мы спадзяемся, што гэты артыкул дапамог вам даведацца, як выдаліць My Eyes Only на Snapchat і ўсталяваць або скінуць пароль My Eyes Only на Snapchat. Вы можаце паведаміць нам аб любых запытах або прапановах у раздзеле каментарыяў ніжэй.