Як аднавіць выдалены ўліковы запіс Snapchat праз 30 дзён

Кожны дзень 332 мільёны чалавек карыстаюцца Snapchat ва ўсім свеце. Дзякуючы дадатку Snapchat людзі могуць выказваць сябе, заставацца ў дадзены момант, адкрываць свет і весяліцца адзін з адным. Не адчуваючы ціску быць папулярным, прывабным або бездакорным, гэта самы просты і хуткі спосаб выказаць увесь спектр чалавечых эмоцый з сябрамі. У карыстальнікаў Snapchat часта ўзнікаюць розныя запыты аб тым, як аднавіць выдалены ўліковы запіс Snapchat праз 30 дзён, як абагульваць месцазнаходжанне і г.д. Калі вы кагосьці шукаеце падказкі аб тым жа, мы дамо вам карыснае кіраўніцтва, якое пакажа вам, як паўторна актываваць Snapchat рахунак праз 30 дзён.

Як аднавіць выдалены ўліковы запіс Snapchat праз 30 дзён

Далей у гэтым артыкуле вы падрабязна даведаецеся, ці сапраўды вы можаце аднавіць уліковы запіс Snapchat праз 30 дзён.

Ці можаце вы часова адключыць Snapchat?

Не, у Snapchat няма функцыі, якая дазваляе дэактываваць ваш уліковы запіс. Але вы можаце паспрабаваць часова адключыць яго, выдаліўшы свой уліковы запіс, што дае вам 30 дзён да таго, як ваш уліковы запіс будзе выдалены назаўсёды. Гэты 30-дзённы перыяд дзейнічае як статус дэактывацыі вашага ўліковага запісу. Для паўторнай актывацыі вам проста трэба ўвайсці ў сістэму на працягу гэтых 30 дзён.

Праверце гэта:  Што такое значок месяца ў дадатку Snapchat

Як доўга Snapchat часова адключаны?

Ваш уліковы запіс Snapchat адключаецца на 30 дзён, перш чым ён будзе выдалены назаўсёды. Такім чынам, вы павінны ўвайсці ў свой уліковы запіс на працягу гэтых 30 дзён, перш чым назаўжды страціць доступ да свайго ўліковага запісу.

Ці магу я паўторна актываваць свой уліковы запіс Snapchat праз 30 дзён?

Не, вы не можаце аднавіць уліковы запіс Snapchat праз 30 дзён ні ў якім разе. Snapchat дае вам абмежаванне па часе ў 30 дзён, на працягу якога вам трэба паўторна актываваць свой уліковы запіс, увайшоўшы ў сістэму. Калі вы гэтага не зробіце, гэта прывядзе да выдалення вашага ўліковага запісу Snapchat.

Праз колькі часу пасля дэактывацыі Snapchat можна зноў актываваць?

Вам трэба актываваць свой уліковы запіс на працягу 30-дзённага перыяду дэактывацыі. Акрамя таго, паўторная актывацыя вашага ўліковага запісу можа заняць да 24 гадзін, каб атрымаць велізарныя аб’ёмы даных, якія могуць уключаць даныя аб вашым месцазнаходжанні, налады ўліковага запісу, фатаграфіі, відэа і чаты. Пасля 30-дзённага перыяду дэактывацыі ўліковы запіс выдаляецца.

Як зноў актываваць свой Snapchat праз 30 дзён?

Вы не можаце аднавіць выдалены ўліковы запіс Snapchat праз 30 дзён пасля выдалення ўліковага запісу. У вас не будзе магчымасці зноў увайсці ў свой уліковы запіс, калі вы не зробіце гэта раней за 30-дзённы перыяд.

Як паўторна актываваць уліковы запіс Snapchat без электроннай пошты да 30 дзён?

Каб аднавіць уліковы запіс Snapchat на працягу 30 дзён без электроннай пошты, вы можаце выканаць наступныя дзеянні:

1. Адкрыйце Snapchat і ўвайдзіце ў свой уліковы запіс, выкарыстоўваючы імя карыстальніка і ПАРОЛЬ.

Праверце гэта:  Як запісваць, не ўтрымліваючы кнопку ў Snapchat

Заўвага: не выкарыстоўвайце сваю электронную пошту для ўваходу.

2. Націсніце Так, каб пацвердзіць працэс рэактывацыі.

3. Затым націсніце OK.

Ці выдаляе Snapchat неактыўныя ўліковыя запісы?

Не, у Snapchat зараз няма палітыкі выдалення ўліковых запісаў, якія былі неактыўнымі на працягу пэўнага часу. Аднак Snapchat выдаляе ўліковыя запісы, якія парушаюць яго ўмовы абслугоўвання.

Як даведацца, што ваш Snapchat выдалены?

Калі вы не можаце ўвайсці ў свой уліковы запіс Snapchat і прайшло больш за 30 дзён з моманту апошняга запыту на выдаленне ўліковага запісу, гэта азначае, што ваш уліковы запіс быў выдалены.

Ці можна паўторна выкарыстоўваць імёны карыстальнікаў Snapchat?

Не, імёны карыстальнікаў Snapchat унікальныя для кожнага карыстальніка і не могуць быць выкарыстаны паўторна.

Чаму я не магу паўторна актываваць свой уліковы запіс Snapchat?

Адной з прычын, па якой вы не можаце паўторна актываваць свой уліковы запіс Snapchat, з’яўляецца тое, што прайшло больш за 30 дзён з моманту яго апошняй дэактывацыі, і вы больш не можаце атрымаць да яго доступ. Іншая прычына можа заключацца ў тым, што вы спрабуеце аднавіць свой уліковы запіс адразу пасля таго, як наладзілі яго на выдаленне. У гэтым выпадку Snapchat усё яшчэ працуе над дэактывацыяй вашага ўліковага запісу і не можа прыняць запыт на рэактывацыю.

***

Мы спадзяемся, што гэта кіраўніцтва было карысным і вы змаглі пераадолець праблему, як аднавіць выдалены ўліковы запіс Snapchat праз 30 дзён. Калі ў вас ёсць якія-небудзь пытанні ці прапановы, не саромейцеся пакідаць іх у раздзеле каментарыяў ніжэй. Таксама дайце нам ведаць, што вы хочаце даведацца далей.

Праверце гэта:  Ці выкарыстоўвае Snapchat аўтаматычна рэжым прывіда?