Як адключыць уліковы запіс PS3

Кампанія Sony Computer Entertainment стварыла PlayStation 3 (PS3), хатнюю відэагульнявую прыладу. Ён належыць да маркі гульнявых сістэм PlayStation і з’яўляецца пераемнікам PlayStation 2. Напярэдадні E3 у 2005 годзе кансоль была ўпершыню афіцыйна прадстаўлена. Затым ён быў даступны ў канцы 2006 года. З’яўляючыся першай сістэмай, якая зрабіла гэта, Play Station 3 выкарыстоўвала перадавыя тэхналогіі Blu-ray Disk у якасці асноўнай прылады захоўвання дадзеных. Гэта таксама была першая кансоль PlayStation, якой можна было дыстанцыйна кіраваць з кішэннай прылады, дзякуючы дыстанцыйнаму падключэнню да PlayStation Portable і PlayStation Vita. Але цяпер некаторыя карыстальнікі хочуць дэактываваць усе сістэмы PS3. Сачыце за абнаўленнямі да канца, каб даведацца, як адключыць PS3, якой у вас больш няма. Гэта кіраўніцтва дапаможа вам зразумець гэта ў глыбіні, каб зрабіць працэдуру дэактывацыі ўліковага запісу PS3 лёгкай для вас. Давайце пачнем!

Як адключыць уліковы запіс PS3

PlayStation 3 была першай хатняй сістэмай, якая дазваляла карыстальнікам падключацца да Інтэрнэту і мець зносіны з іншымі падчас гульні. Гэта было даступна праз PlayStation Network. Вы можаце гуляць у гульні, даступныя ў Інтэрнэце, купляць і спампоўваць гульні і музыку, а таксама перадаваць лічбавыя гульні на PSP праз PS3. PlayStation Network, якая даступная на PS3, забяспечвае сёння шырокі спектр функцый, у тым ліку онлайн-відэа і падпіску на гульні. І гэта таксама цалкам бясплатна для выкарыстання. Выкарыстоўваючы функцыю пад назвай Remote Play, вы можаце атрымаць аддалены доступ да налад сістэмы PS3 з PSP. Акрамя таго, па словах Філа Харысана, PSP неўзабаве зможа падключацца да цвёрдага дыска PS3 з любой кропкі Wi-Fi па ўсім свеце, а не толькі з дапамогай бліжэйшага бесправаднога злучэння. Хоць гэта і не зусім спакуслівае адкрыццё, яно дэманструе два моманты:

  • Звычайны жорсткі дыск – гэта аснова, вакол якой Sony пабудавала агульную структуру.
  • PS3 – самая блізкая да настольнага кампутара кансоль для відэагульняў.
Праверце гэта:  Як выправіць памылку «BattlEye: пашкоджаныя дадзеныя».

Працягвайце чытаць, каб падрабязна даведацца пра крокі па дэактывацыі ўліковага запісу PS3.

Ці можаце вы дэактываваць уліковы запіс PS3?

Так, вы можаце дэактываваць свой уліковы запіс Play Station 3 (PS3). Уліковы запіс Play Station 3 (PS3) можна выдаліць з дапамогай кансолі Play Station 3 (PS3) або камп’ютара. Адзіны спосаб адмяніць адну з гэтых 5 актывацый – уручную адключыць яе на старонцы адміністравання ўліковага запісу. З дапамогай камп’ютара або XMB гульнявыя прыстаўкі Sony PlayStation 3 можна выключыць. Вы можаце выдаліць з уліковага запісу ўсе прылады адначасова або адмяніць любыя пакупкі фільмаў і гульняў, звязаныя з вашым уліковым запісам.

Як дэактываваць уліковы запіс PS3?

Вось як вы можаце дэактываваць уліковы запіс Play Station 3 (PS3) з кансолі PS3:

Заўвага: пераканайцеся, што вы ўвайшлі ў свой уліковы запіс PS3, які хочаце дэактываваць.

1. На экране XrossMediaBar (XMB) абярыце PlayStation Network.

2. Выберыце Кіраванне ўліковым запісам.

3. Перайдзіце ў раздзел Актывацыя сістэмы.

4. Выберыце опцыю «Сістэма PS3».

Заўвага: калі вы актывавалі некалькі сістэм Play Station 3 (PS3), іх можа быць больш за адну Play Station 3 (PS3). Так што яшчэ раз праверце, каб пераканацца, што вы выбралі правільны.

5. Абярыце Game, як паказана ніжэй.

Заўвага: Вы таксама можаце выбраць Відэа пазней, каб дэактываваць уліковы запіс для абодвух выкарыстанняў.

6. Затым абярыце Дэактываваць сістэму. Ваш уліковы запіс PS3 будзе імгненна дэактываваны.

Пасля гэтага вы не зможаце атрымаць доступ да гульняў або відэа ў гэтым уліковым запісе Playstation Network.

Як можна дэактываваць PS3, якой у вас больш няма?

Ніжэй прыведзены крокі па дэактывацыі PS3, якой у вас больш няма:

Праверце гэта:  Як абнавіць прашыўку AirPods

1. Адкрыйце Старонка ўліковага запісу і бяспекі PlayStation у браўзеры працоўнага стала і націсніце «Увайсці».

2. Увайдзіце, выкарыстоўваючы свой ідэнтыфікатар для ўваходу (адрас электроннай пошты) і пароль.

3. Націсніце на значок профілю > Налады ўліковага запісу, як паказана.

4. Пстрыкніце «Кіраванне прыладай» у раздзеле «Іншыя налады» на левай панэлі.

5. Цяпер націсніце опцыю «Адключыць усе прылады» ў раздзеле «Як актываваць або дэактываваць», як паказана.

Як правільна дэактываваць сістэму PS3 з уліковага запісу PSN?

Давайце паглядзім, як правільна дэактываваць сістэму PS3 з уліковага запісу PSN:

1. Выберыце PlayStation Network на галоўным экране вашай PS3.

2. Выберыце Кіраванне акаўнтам > Актывацыя сістэмы.

3. Абярыце Сістэма PS3 > Гульня, як паказана ніжэй.

Заўвага: Вы таксама можаце выбраць Відэа пазней, каб дэактываваць уліковы запіс для абодвух выкарыстанняў.

4. Нарэшце, абярыце опцыю «Адключыць сістэму», каб адключыць сістэму PS3.

Як можна дэактываваць сістэму PS3 без сістэмы?

Вы можаце дэактываваць PS3 без самой сістэмы са свайго ўліковага запісу PSN. Выканайце наступныя крокі, каб даведацца, як вы можаце гэта зрабіць.

1. Адкрыйце Старонка ўліковага запісу і бяспекі PlayStation у браўзеры працоўнага стала і націсніце «Увайсці».

2. Увайдзіце, выкарыстоўваючы свой ідэнтыфікатар для ўваходу (адрас электроннай пошты) і пароль.

3. Націсніце на значок профілю.

4. Націсніце Налады ўліковага запісу.

5. Націсніце «Кіраванне прыладамі» > «Адключыць усе прылады», як паказана.

Як можна дыстанцыйна дэактываваць PS3?

Вось як можна дыстанцыйна дэактываваць сістэму PlayStation 3 (PS3):

1. Перайдзіце да Старонка ўліковага запісу і бяспекі PlayStation у браўзеры працоўнага стала і націсніце «Увайсці».

2. Увайдзіце, выкарыстоўваючы свой ідэнтыфікатар для ўваходу (адрас электроннай пошты) і пароль.

Праверце гэта:  Як праверыць мадэль Mac

3. Націсніце на значок профілю > Налады ўліковага запісу, як паказана.

4. Пстрыкніце «Кіраванне прыладай» у раздзеле «Іншыя налады» на левай панэлі.

5. Нарэшце, націсніце «Адключыць усе прылады».

Што адбудзецца, калі вы адключыце ўсе сістэмы PS3?

Калі вы адключыце ўсе свае сістэмы PlayStation 3 (PS3), ваш уліковы запіс у сістэме PS3 будзе выдалены. Ваша гісторыя, відэа і гульні, а таксама ўвесь кантэнт, да якога вы атрымлівалі доступ, знікнуць назаўсёды. PlayStation Network, якая даступная на PS3, забяспечвае сёння шырокі спектр функцый, у тым ліку онлайн-відэа і падпіску на гульні. Усё гэта будзе назаўсёды выдалена, калі вы адключыце ўсе свае сістэмы PlayStation 3 (PS3).

Ці можаце вы дэактываваць свой уліковы запіс PS3 з кампутара?

Так, вы можаце дэактываваць свой уліковы запіс PS3 з кампутара. Вам трэба будзе наведаць в Старонка ўліковага запісу і бяспекі PlayStation у браўзеры працоўнага стала, каб увайсці і атрымаць доступ да ўліковага запісу PSN.

Як вы можаце дэактываваць свой уліковы запіс PS5?

Усе профілі PS5 можна дэактываваць з дапамогай меню налад вашай PS5. Вы проста перайдзеце ў раздзел «Настройкі» і ўнясеце некалькі налад, каб адключыць уліковыя запісы падчас гэтай працэдуры. Вось як вы можаце дэактываваць свой уліковы запіс PS5.

1. Уключыце PS5.

2. Зайдзіце ў раздзел Налады.

3. Перайдзіце да карыстальнікаў і ўліковых запісаў.

4. Абярыце Іншае.

5. Цяпер мы павінны ўвайсці ў Offline Play і Console Sharing.

6. Абярыце Адключыць.

***

Мы спадзяемся, што гэта кіраўніцтва было карысным і вы даведаліся, як можна дэактываваць уліковы запіс PS3. Не саромейцеся звяртацца да нас са сваімі запытамі і прапановамі праз раздзел каментарыяў ніжэй. Дайце нам ведаць, якую тэму вы хочаце даведацца ў нашым наступным артыкуле.