Што адбываецца, калі вы адключаеце свой уліковы запіс Discord?

Discord з’яўляецца выдатным сродкам для злучэння з мільёнамі людзей з дапамогай такіх функцый, як галасавыя выклікі, відэачат і абмен паведамленнямі. Гэта платформа дазваляе ўзаемадзейнічаць са сваімі сябрамі і ствараць новыя. Калі вы выкарыстоўвалі яго ўвесь час і хочаце ведаць, што адбываецца, калі вы адключаеце свой уліковы запіс Discord, вы знаходзіцеся ў правільным месцы. Удзельнічаць у новых размовах на Discord сапраўды павучальна. Тым не менш, часам можа быць цяжка выкарыстоўваць яго на працягу ўсяго дня, як і любое іншае прыкладанне для сацыяльных сетак. І гэта таксама можа прымусіць вас задумацца аб адключэнні вашага ўліковага запісу. Такім чынам, давайце абмяркуем, што менавіта рабіць для адключанага ўліковага запісу Discord.

Што адбываецца, калі вы адключаеце свой уліковы запіс Discord?

Працэс дэактывацыі ўліковага запісу Discord можа быць простым, але многія карыстальнікі хочуць ведаць, што адбываецца з іх уліковым запісам і дадзенымі. Давайце даведаемся пра ўсё гэта больш падрабязна.

Праверце гэта:  Як уключыць або выключыць 2FA на Discord

Што адбудзецца, калі і калі вы адключыце ўліковы запіс Discord?

Адключэнне ўліковага запісу адрозніваецца ад выдалення назаўсёды. Калі вам цікава, што адбываецца, калі вы адключаеце свой уліковы запіс, вось адказ на яго. Ваш уліковы запіс прыпыняецца. Тым не менш, вы можаце зноў уключыць свой уліковы запіс, калі захочаце, засцерагчы свае даныя ад выдалення.

Як адключыць уліковы запіс на сайце Discord?

Выканайце наступныя дзеянні, каб дэактываваць свой уліковы запіс з вэб-сайта Discord.

1. Увайдзіце ў свой уліковы запіс на сайце Discord.

2. Увядзіце ваш электронную пошту АБО НОМЕР ТЕЛЕФОНА і ПАРОЛЬ.

3. Націсніце на значок шасцярэнькі налад карыстальнікаў у вашым профілі.

4. Націсніце на опцыю Адключыць уліковы запіс.

Як дэактываваць уліковы запіс Discord на мабільным тэлефоне?

Калі вы выкарыстоўваеце мабільнае прыкладанне Discord, вы таксама можаце дэактываваць свой уліковы запіс з дапамогай наступных крокаў.

Заўвага: Наступны метад быў выкананы ў дадатку Discord iPhone 13.

1. Усталюйце мабільнае прыкладанне Discord на свой мабільны тэлефон.

2. Увайдзіце ў свой уліковы запіс Discord у вашым мабільным дадатку.

3. Націсніце на значок смайліка ў правым ніжнім куце.

4. Націсніце на опцыю Уліковы запіс.

5. Націсніце Адключыць уліковы запіс, каб дэактываваць уліковы запіс.

Як гэта выглядае, калі вы адключаеце свой уліковы запіс Discord?

Калі вы нядаўна адключылі свой уліковы запіс, ён будзе дэактываваны. Гэта будзе выглядаць як звычайны дэактываваны ўліковы запіс без адлюстравання імя карыстальніка або асобы на платформе Discord.

Аднак праз 2 гады ваш уліковы запіс будзе выдалены назаўсёды. Такім чынам, каб абараніць даныя ў вашым акаўнце, вам трэба будзе ўвайсці ў сістэму перад гэтым.

Праверце гэта:  Як далучыцца да сервера Discord

Як уліковы запіс Discord для інвалідаў выглядае для іншых?

Дэактываваны ўліковы запіс выглядае звычайнай справай, асабліва для новых карыстальнікаў Discord. Адключаны ўліковы запіс выглядае гэтак жа, як і выдалены, як для новых, так і для існуючых карыстальнікаў. Такім чынам, калі ў вас ёсць уліковы запіс, які быў адключаны, іншыя карыстальнікі не змогуць знайсці вас на платформе. Аднак пасля таго, як вы паўторна ўключыце свой уліковы запіс, карыстальнікі або вашы сябры змогуць знайсці вас зноў.

Ці выдаляе паведамленні пры дэактывацыі ўліковага запісу Discord?

Не, Discord не выдаляе паведамленні з дэактываванага ўліковага запісу. Усе даныя, чаты і выявы ў вашым акаўнце захоўваюцца, калі вы адключыце яго.

Ці пакідае серверы дэактывацыя ўліковага запісу Discord?

Не, дэактывацыя ўліковага запісу Discord не пакідае серверы. Ён застаецца на серверах і групах Discord, часткай якіх ён быў.

На які час вы можаце адключыць свой уліковы запіс Discord?

Згодна з падтрымкай Discord, ваш уліковы запіс застаецца адключаным каля 2 гадоў. Пасля заканчэння гэтага перыяду ваш уліковы запіс Discord будзе аўтаматычна выдалены.

На які час мой уліковы запіс Discord адключаны?

Пасля адключэння ваш уліковы запіс застанецца адключаным на працягу 2 гадоў, у выпадку, калі яго не ўключыць паўторна. Праз 2 гады ён будзе аўтаматычна выдалены назаўсёды.

Чаму мой уліковы запіс Discord быў адключаны?

Ваш уліковы запіс можа быць адключаны па прычынах, якія не адпавядаюць Правілам супольнасці Discord. Калі вы здзяйсняеце такія дзеянні, як здзекі, падман, злоўжыванне або што-небудзь непрыемнае, ваш уліковы запіс будзе адключаны.

Ці адключаны ўліковы запіс Discord для рассылання спаму?

Так, ваш уліковы запіс можа быць дэактываваны за спам або любыя злоўжыванні з боку ўладаў Discord.

Праверце гэта:  Як выдаліць серверы ў Discord

Уліковы запіс Discord адключаны супраць забароненага. У чым розніца?

  • Адключаны ўліковы запіс захоўвае ўсе даныя і інфармацыю. Яго можна атрымаць паўторна, увайшоўшы ў сістэму на платформе.
  • У той час як уліковы запіс Discord забаронены з-за шкоднасных дзеянняў на платформе і супярэчлівых дзеянняў у дачыненні да прынцыпаў супольнасці Discord. Забарона можа быць часовай або пастаяннай, паколькі карыстальнікі таксама могуць страціць свае даныя з забароненага ўліковага запісу Discord.

***

Мы спадзяемся, што вы зразумелі, што адбываецца, калі вы адключыце свой уліковы запіс Discord, а таксама крокі для гэтага. Вы можаце пакінуць свае запыты адносна гэтага артыкула і прапановы па тэмах для будучых артыкулаў у раздзеле каментарыяў ніжэй.