Што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram?

Знаходжанне на такіх сацыяльных платформах, як Instagram, у наш час цяжка, асабліва для стваральнікаў, якія вельмі папулярныя на гэтай платформе. Атрыманне ненавісных або часам абразлівых каментарыяў да іх паведамленняў выклікае пытанне аб бяспецы карыстальнікаў на такой папулярнай платформе сацыяльных сетак. Instagram мае функцыю абмежавання ўліковых запісаў, якія наўмысна здзекуюцца над вамі ў сацыяльных сетках, рассылаюць ненавісныя або абразлівыя каментарыі да вашых паведамленняў або нават адпраўляюць вам недарэчныя паведамленні. Калі вы хочаце ведаць, як працуе абмежаванне доступу да кагосьці ў Instagram і ці ёсць спосаб абмежаваць доступ да кагосьці без паведамлення, вы знаходзіцеся ў правільным месцы. Мы таксама паведамім вам розніцу паміж абмежаваннем і блакіроўкай у Instagram і што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram. Такім чынам, працягвайце чытаць!

Што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram?

Працягвайце чытаць далей, каб падрабязна даведацца пра наступствы пасля таго, як вы абмежавалі кагосьці ў Instagram, і пра адрозненні паміж абмежаваннем і блакіроўкай у Instagram.

Што азначае абмежаванне ў Instagram?

Абмежаванне не азначае блакіроўку, але гэта крыху падобна на блакіроўку. Абмежаванне ўліковага запісу Insta толькі адключыць уліковы запіс. Прасцей кажучы, ён хавае паведамленні і каментарыі чалавека. Чалавек па-ранейшаму зможа бачыць вашы паведамленні. Нават пасля абмежавання гэты чалавек можа каментаваць вашы паведамленні, але гэтыя каментарыі бачныя толькі яму і вам. Вы не атрымаеце ніякіх паведамленняў з уліковага запісу з абмежаваннямі.

Праверце гэта:  Як дадаць свой Instagram у Tik Tok

Чаму вы павінны абмяжоўваць кагосьці ў Instagram?

Калі нехта здзекуецца над вамі ў інтэрнэце і змяшчае абразлівыя або ненавісныя каментарыі да вашай публікацыі ў Instagram, вы павінны абмежаваць гэты чалавек у Instagram. Абмежаванне доступу да кагосьці ў Instagram прывядзе да абмежавання ўсіх паведамленняў, каментарыяў і публікацый гэтага чалавека. Толькі абмежаваны ўліковы запіс, і вы можаце бачыць усе яго паведамленні, каментарыі і паведамленні. Ён больш не будзе апавяшчаць вас, калі вы кагосьці абмежаваеце.

Што адбываецца пасля таго, як вы кагосьці абмежавалі?

Калі вы абмежаваеце любы ўліковы запіс у Instagram, наступствы наступныя:

  • Усе паведамленні, каментарыі, гісторыі і публікацыі ўсё роўна не будуць вам паказвацца.
  • Каментары, зробленыя абмежаваным уліковым запісам у вашай публікацыі ў Instagram, будуць бачныя толькі ім, а не каму-небудзь іншаму.
  • Уліковы запіс з абмежаваннямі не зможа ведаць стан вашага ўліковага запісу, незалежна ад таго, знаходзіцеся вы ў сетцы ці па-за сеткай.

Абмежаванне ўліковага запісу – гэта функцыя бяспекі ў Instagram, таму вам не трэба блакіраваць чалавека або адпісвацца на яго. Вы проста мінімізуеце ўзаемадзеянне з чалавекам. Вось што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram.

Як абмежаваць доступ да кагосьці ў Instagram?

Ведаючы, што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram, вы таксама можаце ведаць, як зрабіць тое ж самае. Калі хтосьці дастаўляў вам праблемы праз Instagram, у Instagram ёсць для гэтага рашэнне. Каб абмежаваць доступ да кагосьці ў Instagram, выканайце наступныя простыя дзеянні:

Заўвага: для карыстальнікаў Instagram для Android і iOS.

1. Адкрыйце праграму Instagram на тэлефоне.

Праверце гэта:  Як праверыць гісторыю праглядаў катушак Instagram

2. Націсніце на значок профілю.

3. На экране профілю націсніце «Падпісацца».

4. Знайдзіце патрэбны ўліковы запіс, які вы хочаце абмежаваць, і націсніце на патрэбны вынік.

5. Націсніце на значок з трыма кропкамі ў правым верхнім куце.

6. Націсніце «Абмежаваць», каб абмежаваць асобу.

Працэс абмежавання ўліковага запісу Instagram для карыстальнікаў Instagram lite такі ж, як і вышэй.

Ці можаце вы па-ранейшаму бачыць чыю-то публікацыю пасля абмежавання яго/яе?

Так, вы ўсё яшчэ можаце бачыць публікацыю чалавека, якога вы абмежавалі. Гэта аднолькава для абодвух. Вы і чалавек з абмежаваннямі можаце бачыць паведамленні і гісторыі адзін аднаго без праблем. Але ўсе каментарыі з абмежаванага ўліковага запісу да вашай публікацыі будуць бачныя толькі вам і самому чалавеку. У вас ёсць поўны кантроль, каб зрабіць гэты кантроль агульнадаступным. Такім чынам, вось што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram.

Ці можаце вы абмежаваць кагосьці без яго ведама?

Так, абмежаваць кагосьці без паведамлення – гэта проста і лёгка. Абмежаванне не заблакуе чалавека; ён проста адключае каментарыі і прамыя паведамленні.

Ці можаце вы атрымаць апавяшчэнне, калі хтосьці абмяжоўвае вас у Instagram?

Не, вы не атрымаеце ніякіх паведамленняў, калі хтосьці абмяжоўвае вас у Instagram. У рэшце рэшт, вы не зможаце заўважыць, абмежаваў вас чалавек ці не. Усе паведамленні па-ранейшаму бачныя для вас, але яны не будуць атрымліваць апавяшчэнні аб каментарыях да іх паведамленняў і DM. Ну, з іншага боку, вы будзеце атрымліваць разнастайныя апавяшчэнні ад чалавека, які вас абмежаваў.

У чым розніца паміж абмежаваннем і блакіроўкай?

Адрозненні паміж абмежаваннем і блакаваннем у Instagram наступныя:

  • Абмежаванне азначае мінімізацыю ўзаемадзеяння з кімсьці да пэўнага ўзроўню, а блакіроўка азначае поўнае спыненне ўзаемадзеяння з кімсьці.
  • Абмежаванне ўліковага запісу адключыць усе каментарыі да вашай публікацыі, а блакіроўка не дазволіць чалавеку каментаваць вашу публікацыю.
  • Усе паведамленні і гісторыі па-ранейшаму бачныя для ўліковага запісу з абмежаваннямі, але для заблакаванага ўліковага запісу гісторыі і паведамленні не бачныя.
  • Для ўліковых запісаў з абмежаваннямі ўсе прамыя паведамленні будуць пазначаны як запыты, статус уліковага запісу праглядаць нельга, а чалавек, які абмежаваў вас, не атрымае ад вас ніякіх паведамленняў. З іншага боку, заблакіраваны ўліковы запіс спыніць разнастайныя паведамленні чалавеку, які вас заблакіраваў.
Праверце гэта:  Як стварыць апытанне ў Instagram

Ці можаце вы схаваць свой профіль ад кагосьці, не абмежаваўшы і не заблакіраваўшы яго/яе?

Не, вы не можаце схаваць свой профіль ад пэўнага чалавека, не абмежаваўшы або не заблакіраваўшы яго/яе. Вы можаце змяніць бачнасць уліковага запісу на прыватную, каб абмежаваць бачнасць вашых паведамленняў. Аднак ваша фота профілю, падпісчыкі і падпіскі па-ранейшаму бачныя ўсім. Калі вы хочаце цалкам схаваць свой профіль ад усіх, вы можаце дэактываваць свой уліковы запіс.

***

Мы спадзяемся, што гэты артыкул адказаў на ўсе вашы пытанні адносна таго, што адбываецца, калі вы абмяжоўваеце кагосьці ў Instagram, як абмежаваць кагосьці і розніцу паміж абмежаваннем і блакіроўкай у Instagram. Вы можаце паведаміць нам аб любых пытаннях па гэтым артыкуле або прапановах па любой іншай тэме, на якую вы хочаце, каб мы зрабілі артыкул. Пакіньце іх у раздзеле каментарыяў ніжэй, каб мы ведалі.