Чаму вы не можаце выдаліць свой уліковы запіс Tumblr?

Tumblr – гэта вэб-сайт сацыяльнай сеткі, дзе кожны можа размяшчаць фатаграфіі, весці блогі, мець зносіны і рабіць многае іншае. Ён даволі вядомы ва ўсім свеце з мноствам цікавых функцый. Некаторыя важныя пытанні, якія людзі задаюць пра Tumblr: як адключыць бяспечны рэжым на Tumblr, як часова дэактываваць уліковы запіс Tumblr і як назаўсёды выдаліць уліковы запіс Tumblr. Працягвайце чытаць гэты артыкул да канца, бо адказы на гэтыя пытанні дадзены ніжэй. Акрамя таго, вы даведаецеся, чаму вы не можаце выдаліць свой Tumblr і крокі для таго ж. Давайце акунуцца!

Чаму вы не можаце выдаліць свой уліковы запіс Tumblr?

Працягвайце чытаць, каб даведацца пра прычыны, па якіх вы не можаце выдаліць свой Tumblr, і крокі, якія падрабязна тлумачаць той жа працэс.

Ці бяспечны Tumblr?

Так, Tumble цалкам бяспечны. Ён таксама мае функцыі, каб зрабіць ваш кантэнт або блогі прыватнымі. У мэтах вашай бяспекі вы можаце заблакіраваць карыстальнікаў і паведамленні або паведаміць пра іх, калі яны вам нязручныя. Вы таксама можаце лёгка фільтраваць свой кантэнт і тэгі.

Праверце гэта:  Як адключыць блакіроўку нумароў клавіятуры Logitech

Ці можна 12-гадоваму падлетку мець Tumblr?

Не, Tumblr мае палітыку, што яго карыстальнікі павінны быць строга ва ўзросце ад 13 гадоў. Такім чынам, тэхнічна 12-гадовы не можа мець уліковы запіс Tumblr.

Што нельга рабіць са сваім уліковым запісам Tumblr?

Tumblr не мае магчымасці часова адключыць ваш уліковы запіс. Вы можаце толькі выдаліць свае блогі або ўвесь уліковы запіс, але не можаце часова адключыць яго.

Як адключыць бяспечны рэжым на Tumblr?

У дадатку Tumblr няма магчымасці адключыць бяспечны рэжым, але гэта можна зрабіць па-іншаму. Вам трэба кіраваць наладамі праграмы наступным чынам:

1. Адкрыйце вэб-браўзер і перайдзіце да Афіцыйны сайт tumblr.

2. Націсніце на Увайсці ў правым верхнім куце экрана.

3. Цяпер абярыце любы з наступных варыянтаў уваходу, каб увайсці ў свой уліковы запіс.

4. Націсніце на значок уліковага запісу ў правым верхнім куце, як паказана ніжэй.

5. Націсніце Налады.

6. Пракруціце ўніз і перайдзіце да раздзела «Фільтраванне».

7. Уключыце пераключальнік для опцыі Схаваць патэнцыйна змесціва для дарослых.

Заўвага: калі вы не можаце знайсці гэты параметр, шукайце бяспечны рэжым.

Каб знайсці прычыны, чаму вы не можаце выдаліць свой Tumblr, прачытайце гэты артыкул далей.

Як часова дэактываваць уліковы запіс Tumblr?

На дадзены момант няма магчымасці часова адключыць уліковы запіс Tumblr. Але вы можаце выдаліць або абмежаваць доступ да сваіх блогаў.

Як даведацца, што ваш Tumblr выдалены?

Калі ваш уліковы запіс Tumblr будзе выдалены, вы не зможаце атрымаць доступ да сваіх блогаў. Нават калі вы паспрабуеце ўвайсці ў свой уліковы запіс з дапамогай праграмы або браўзера, вы атрымаеце апавяшчэнне аб тым, што ваш уліковы запіс прыпынены.

Праверце гэта:  Камеры Wi-Fi робяць больш, чым проста запісваюць відэа

Што адбудзецца, калі вы выдаліце ​​свой уліковы запіс Tumblr?

Наступствы пасля выдалення вашага ўліковага запісу Tumblr пералічаны ніжэй:

  • Вашы блогі і паведамленні больш не будуць бачныя.
  • Акрамя таго, усе дзеянні будуць выдалены назаўсёды.
  • Вы не зможаце ўвайсці ў свой уліковы запіс з вэб-сайта або праграмы.

Чаму Tumblr не дазваляе выдаліць ваш уліковы запіс?

Вы не можаце выдаліць уліковы запіс Tumblr з мабільнай праграмы. Вам трэба зрабіць гэта з вэб-сайта Tumblr у вашым браўзеры. Прачытайце наступны раздзел, каб даведацца, як гэта зрабіць.

Як назаўсёды выдаліць свой уліковы запіс Tumblr?

Даведаўшыся, чаму вы не можаце выдаліць свой Tumblr, выканайце наступныя дзеянні, каб назаўсёды выдаліць уліковы запіс Tumblr:

1. Увайдзіце ў свой Акаўнт Tumblr.

2. Націсніце на значок уліковага запісу > Налады.

3. Пракруціце ўніз і націсніце Выдаліць уліковы запіс.

4. Нарэшце, увядзіце свой адрас электроннай пошты і пароль і націсніце «Выдаліць усё», каб пацвердзіць працэс.

Як выдаліць свой уліковы запіс Tumblr у дадатку?

Вы ніяк не можаце выдаліць свой уліковы запіс Tumblr з праграмы. Вы можаце выдаліць свае блогі толькі з праграмы. Каб выдаліць свой уліковы запіс Tumblr, прачытайце крокі, згаданыя вышэй.

Як пазбавіцца ад уліковага запісу Tumblr?

Каб пазбавіцца ад уліковага запісу Tumblr, вам прыйдзецца выдаліць яго назаўсёды. Каб выдаліць уліковы запіс, выканайце наступныя дзеянні:

1. Перайдзіце да Акаўнт Tumblr у вашым браўзеры.

2. Увайдзіце ў свой уліковы запіс з уліковымі дадзенымі і націсніце на значок уліковага запісу.

3. Затым націсніце Налады.

4. Націсніце Выдаліць уліковы запіс і ўвядзіце адрас электроннай пошты і пароль.

Праверце гэта:  Як адключыць аўтаблакіроўку на iPhone

5. Нарэшце, націсніце Выдаліць усё.

Калі вы не ведаеце, чаму вы не можаце выдаліць свой уліковы запіс Tumblr, звяжыцеся з намі Падтрымка Tumblr і перадайце сваю праблему.

Як ачысціць свой Tumblr?

Давайце паглядзім, як можна сцерці або выдаліць паведамленні ў Tumblr:

Заўвага: рэкамендуецца выдаляць максімум 1000 паведамленняў адначасова, каб пазбегнуць напружання на серверы.

1. Увайдзіце ў свой Акаўнт Tumblr і націсніце на значок уліковага запісу.

2. Выберыце Паведамленні.

3. Націсніце на Рэдактар ​​масавых паведамленняў.

4. Выберыце патрэбныя паведамленні, якія вы хочаце выдаліць.

5. Націсніце на Выдаліць зверху.

6. Націсніце OK ва ўсплываючым акне пацверджання.

***

Такім чынам, мы спадзяемся, што вы зразумелі, чаму вы не можаце выдаліць свой уліковы запіс Tumblr, і крокі для гэтага ў дэталях. Вы можаце паведаміць нам аб любых запытах або прапановах па любой іншай тэме, на якую вы хочаце, каб мы зрабілі артыкул. Пакіньце іх у раздзеле каментарыяў ніжэй, каб мы ведалі.