Заблакіруйце сустрэчу, каб не дапусціць непажаданых карыстальнікаў

Інтэрнэт-сустрэчы не праходзяць з замкам на дзвярах; любы запрошаны на сустрэчу можа далучыцца ў любы час. Хтосьці спазніўся на сустрэчу Чэрвень быць заблакаваны ад далучэння, калі сустрэча арганізавана з залай чакання. У гаспадара сустрэчы ёсць магчымасць забараніць карыстальнікам доступ, калі яны прыбываюць у залу чакання. Некаторыя інструменты для сустрэч, такія як Zoom, дазваляюць заблакаваць карыстальнікаў.

Павялічыць: блакіроўка сустрэчы

Zoom дазваляе гаспадару заблакаваць сустрэчу. Гэта ручной працэс, які азначае, што гаспадар вольны блакіраваць сустрэчу, калі захоча, але не можа аўтаматызаваць яе, г.зн., калі далучылася пэўная колькасць карыстальнікаў або калі прайшоў пэўны час.

Сустрэча з блакіроўкай маштабавання – працоўны стол/сетка

Каб заблакіраваць сустрэчу Zoom, вы павінны быць вядучым. На працоўным стале і ў Інтэрнэце выканайце наступныя дзеянні, каб заблакіраваць сустрэчу.

Пачніце сустрэчу і пачакайце, пакуль людзі далучацца.
Калі вы будзеце гатовыя заблакіраваць сустрэчу, націсніце кнопку Удзельнікі.
На панэлі, якая адкрыецца справа, націсніце кнопку дадатковых параметраў.
Выберыце Заблакіраваць сустрэчу.
Паўтарыце вышэйпералічаныя крокі і зніміце флажок Блакаваць сустрэчу, каб разблакіраваць сустрэчу.

Сустрэча блакіроўкі маштабу – мабільны/iOS/Android

Каб заблакіраваць сустрэчу з праграм Zoom iOS або Android, выканайце наступныя дзеянні.

Пачніце сустрэчу і дазвольце ўдзельнікам далучыцца.
Націсніце кнопку дадатковых параметраў у правым ніжнім куце.
У меню абярыце Бяспека.
Каб заблакіраваць сустрэчу, уключыце пераключальнік блакіроўкі.
Каб разблакіраваць сустрэчу, уключыце пераключальнік блакіроўкі.

Блакаванне ўдзельнікаў сустрэчы

Функцыя блакіроўкі з’яўляецца карыснай функцыяй бяспекі, аднак для многіх карыстальнікаў Чэрвень паддацца спакусе выкарыстаць гэта каральна, г.зн. пакараць тых, хто спазняецца. Гэта Чэрвень здаецца добрай ідэяй, але калі вы выкарыстоўваеце Zoom для онлайн-класаў, падумайце аб выкарыстанні для гэтай мэты функцыі блакіроўкі. Вы можаце паведаміць удзельнікам, што вы заблакіруеце сустрэчы загадзя, або вы можаце разблакіраваць іх на невялікія прамежкі часу, якія вы ўжо абвясцілі.

Праверце гэта:  Як хутчэй набіраць электронныя лісты ў Gmail

Заключэнне

Блакаванне сустрэчы Zoom працуе незалежна ад таго, ці ёсць у ўдзельніка спасылка і пароль для сустрэчы. Ні спасылка, ні пароль не гарантуюць уваход на сустрэчу. Калі вы блакуеце сустрэчу, усім кажуць, што яна заблакаваная. Калі вам трэба заблакаваць сустрэчу, каб не дапусціць непажаданых карыстальнікаў, забяспечце ўдзельнікам канал сувязі, па якім яны могуць паведаміць вам, што яны спрабуюць увайсці, каб вы маглі іх размясціць.